Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, тази седмица предлага гоблен от ангажименти към близкото ви обкръжение, задълбочаване на взаимоотношенията, проучване на финансовите и емоционалните инвестиции и разширяване на хоризонтите ви. Възползвайте се от възможностите за растеж, връзка и разбиране, като позволите на тези преживявания да обогатят пътуването ви и да разширят перспективата ви.

РЕКЛАМА

Докато Козирогът се движи през седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., с навлизането на Слънцето в знака Риби настъпва енергична промяна на фокуса към комуникация, учене и ангажираност в местната общност. Този небесен преход осветява третия ви дом, стимулирайки любопитството към нова информация, желанието да се свържете с хората около вас и умението да адаптирате общуването си към по-емпатични и интуитивни дължини на вълната.

Това е период, богат на възможности за интелектуално развитие, кратки пътувания и подобряване на отношенията ви с братя и сестри или близки роднини. Енергията на Рибите ви приканва да погледнете отвъд повърхността в общуването си, търсейки по-дълбок смисъл и разбиране в ежедневието.

В същия ден преминаването на Луната в Рак подчертава вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Това влияние внася грижовен и емоционално наситен тон във взаимодействията ви, като ви насърчава да укрепвате връзките си чрез съпричастност, грижа и взаимна подкрепа.

Независимо дали става въпрос за лични или професионални взаимоотношения, вие сте подтикнати да се вслушвате внимателно в нуждите на другите, като насърчавате чувството за сигурност и доверие, което може да задълбочи връзките ви.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до сряда, 21 февруари, когато Луната навлиза в Лъв, вниманието се насочва към вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Луната в Лъв добавя нотка на драматизъм и щедрост в отношенията ви със споделени активи и емоционални връзки.

Това е време да подходите към финансовите въпроси с увереност и голямо сърце, като евентуално намерите творчески начини за управление на общите ресурси или за ориентиране в инвестициите. Този период също така насърчава смелия подход към разговорите за нуждите и желанията в близките взаимоотношения, проправяйки пътя към по-дълбока интимност и взаимно израстване.

Съединението на Венера и Марс в петък, 22 февруари, внася мощна смесица от страст и устрем във втория ви дом на финансите, собствеността и самоуважението. Това съчетание може да даде тласък на нови инициативи, насочени към увеличаване на доходите ви или към укрепване на материалната ви сигурност.

Енергията е подходяща за предприемане на решителни действия по финансови въпроси, за отстояване на вашата стойност или за преследване на възможности, които увеличават усещането ви за изобилие и стабилност. Това е време, в което решимостта ви да подобрите материалното си положение може да намери както мотивацията, така и хармонията, необходима за постигането на значителен напредък.

РЕКЛАМА

Навлизането на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, допълнително подчертава вашия трети дом, засилвайки потока от идеи и комуникация. Този транзит подкрепя обмислените разговори, споделянето на знания и засилената интуиция в общуването ви.

Възможно е да се окажете по-привлечени от писането, говоренето или ученето, като се фокусирате върху теми, които свързват практичното с мистичното. Това е отлично време за преговори, тъй като способността ви да изразявате съпричастност и разбиране може да разруши бариерите и да насърчи положителния обмен.

Седмицата завършва с Пълнолуние в Дева в неделя, 24 февруари, което осветява вашия 9-и дом на пътуванията, висшето образование и философското разширяване. Това Пълнолуние ви приканва да се замислите за своите убеждения, образователни търсения и желание за приключения.

Това е момент да помислите дали сегашният ви път съответства на по-широкия ви мироглед и стремежи. Може да се окаже, че завършвате курс на обучение, планирате пътешествие, което обогатява разбиранията ви, или просто осъзнавате необходимостта да включите нови философии в ежедневието си.

Pin It on Pinterest

Сподели