Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 20 до 26 май

май 12, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, когато Слънцето навлиза в Близнаци, то акцентира върху здравето и ежедневните ви задължения, Козирог. Този транзит ви насърчава да проучите и евентуално да промените ежедневните си навици и работната си среда. Помислете за възприемане на нови практики, които повишават производителността и благополучието, като например да включите повече движение в деня си или да проучите иновативни методи на работа. Това е отлично време да рационализирате задачите си и да създадете по-ефективен, балансиран начин на живот.

РЕКЛАМА

До сряда тригонът на Слънцето с Плутон внася трансформираща енергия в секторите на работата и здравето ви. Този мощен аспект би могъл да доведе до значителни промени в начина, по който управлявате отговорностите си и рутинните грижи за себе си. Възможно е да откриете нов подход към отдавнашен проблем или да решите да поемете контрол над здравословен проблем, който се е проточил. Възползвайте се от тази възможност да направите дълбоки промени, които да повлияят положително на ежедневието ви.

Пълнолунието в четвъртък в Стрелец осветява вашия дванадесети дом на почивката, изцелението и приключването. Това лунно събитие може да доведе до емоционално освобождаване или приключване, особено във връзка с минали събития или лични въпроси. Това е време за освобождаване от това, което вече не ви служи, и за приемане на уединението и интроспекцията като инструменти за изцеление. Дайте си разрешение да се отдръпнете от суетата и да презаредите силите си.

РЕКЛАМА

В същия ден Венера се премества в Близнаци, омекотявайки атмосферата около рутинната ви работа и здраве. Тук Венера подобрява отношенията с колегите и внася лекота в ежедневната ви среда. Помислете за подобряване на работното си място с елементи, които повишават комфорта и естетическата привлекателност, като например растения или произведения на изкуството. Периодът е подходящ и за справяне с динамиката на работата в екип и за насърчаване на хармонична работна култура.

В събота, когато Юпитер навлиза в Близнаци, това бележи началото на целогодишен фокус върху растежа и разширяването в рамките на вашето ежедневие и здравословни въпроси. Това влияние може да доведе до възможности за подобряване на здравето ви, може би чрез нови видове терапии или фитнес режими. Юпитер носи и изобилие от възможности за работа; бъдете готови да ги пресеете, за да откриете това, което най-добре съответства на дългосрочните ви цели. Уникален съвет? Опитайте се да се включите в общественополезен труд или доброволческа дейност като начин да разнообразите рутинната си дейност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели