Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

С развитието на седмицата, Козирог, фокусът ви е привлечен от трансформиращите енергии, започващи с пълнолунието в Скорпион в понеделник, което осветява единадесетия ви дом на приятелствата и дългосрочните цели. Това интензивно лунно събитие може да доведе до значителна емоционална кулминация или разкритие в социалните ви среди или по отношение на бъдещите ви стремежи. Това е време за освобождаване от остарели мечти и освобождаване на място за нови амбиции, които резонират по-дълбоко с настоящата ви същност.
Продължавайки с Луната в Скорпион във вторник, вникнете по-дълбоко в тези прозрения. Може да се окаже, че преоценявате кои са истинските ви съюзници или какви цели наистина искате да преследвате занапред. Този период насърчава дълбоки, може би трудни, но в крайна сметка трансформиращи разговори с приятели или колеги.

РЕКЛАМА

В четвъртък положителният тригон между Юпитер и Лилит активира четвъртия ви дом на дома и семейството и осмия ви дом на трансформацията и общите ресурси. Този аспект предлага възможност за разширяване и израстване чрез промени в личния ви живот и житейската ситуация. Това е отлично време да се заемете със семейната динамика, може би чрез нетрадиционни решения или като приемете аспекти на вашето наследство или минало, които досега сте пренебрегвали.
С напредването на седмицата и навлизането на Луната в Стрелец в петък фокусът ви се измества към дванадесети дом на подсъзнанието и края. Този транзит ви приканва да се вгледате навътре и да изследвате по-дълбоките си духовни потребности и нерешени проблеми. Това е период за размисъл и медитация, идеален за разбиране на вътрешното ви функциониране и подготовка за обновление.

РЕКЛАМА

През уикенда, когато Луната се премества във вашия знак, Козирог, акцентът пада директно върху първия ви дом на Аз-а и личната ви идентичност. Събота и неделя са мощни дни за самоутвърждаване и поемане на отговорност за живота ви. Помислете за поставяне на нови лични цели или за иницииране на проекти, които отразяват истинската ви същност. Това е подходящо време да предефинирате личните си граници и да вземете решения, които поставят на първо място вашето благополучие и лични амбиции.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което засяга вашия пети дом на романтиката и творчеството. С Венера тук творческите ви енергии се засилват, а романтичните жестове намират хармоничен тон. Този транзит ви насърчава да се занимавате с артистични дейности и да се наслаждавате на неангажиращи занимания, които ви носят удоволствие и радост. Независимо дали сте свободни, или във връзка, това е чудесно време за задълбочаване на връзките и изразяване на привързаността ви по осезаем, изпълнен с любов начин.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели