Изберете страница

Корирог – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, с разгръщането на седмицата вие сте поканени да се ориентирате в съзвездие от космически събития, които осветяват различни аспекти на живота ви, започвайки в неделя с навлизането на Луната във Везни. Този преход подчертава десетия ви дом на кариерата и обществената репутация, като поставя на фокус баланса и хармонията в професионалната ви сфера. В същия ден Венера в секстил с Юпитер преплита нишката на късмета през третия ви дом на общуването и първия ви дом на себе си, като подсилва взаимодействията ви с привкус на благодат и благосклонност. Думите ви може да имат по-голяма тежест, а идеите ви да намерят възприемчива аудитория, което прави времето отлично за презентации, преговори или просто за споделяне на вашето виждане с другите.

РЕКЛАМА

В понеделник Пълнолунието във Везни осветява десетия ви дом, отбелязвайки ключов момент за кулминация или приключване на кариерата ви. Възможно е постиженията ви да се осъществят или да се окажете на кръстопът, готови да се освободите от минали амбиции, които вече не съответстват на настоящия ви път. Това лунно събитие ви насърчава да обмислите професионалния си път, да признаете напредъка си и да определите намеренията си за следващата глава.

В средата на седмицата, в сряда, с преминаването на Луната в Скорпион фокусът ви се измества към единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите стремежи. Опозицията на Венера с Лилит обаче внася динамично напрежение между третия ви дом на общуването и деветия ви дом на убежденията и висшето образование. Може да се окаже, че се движите в деликатен танц между изразяването на идеите си и зачитането на различните гледни точки във вашата общност. Този период изисква дипломация и отворен ум, които позволяват растеж чрез диалог и обмен.

РЕКЛАМА

В четвъртък съвпадът на Венера с Уран наелектризира въздуха, като засяга третия и петия ви дом. Този аспект ви подканва да се откъснете от традиционното мислене и да прегърнете новаторските идеи. Творческото общуване, независимо дали става дума за писане, говорене или артистично изразяване, може да доведе до неочаквани пробиви. Позволете на любопитството си да ви води и останете отворени за внезапни проблясъци на прозрение, които оспорват статуквото.

Седмицата приключва в петък с навлизането на Луната в Стрелец, която осветява вашия дванадесети дом на подсъзнанието и духовните сфери. Този транзит подтиква към интроспекция и дълбоко навлизане във вътрешния ви свят. Използвайте това време, за да си починете, да се заредите с енергия и да се свържете с интуицията си. Прозренията, които се появяват в уединение или съзерцание, могат да ви дадат ценни насоки за пътя ви напред.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели