Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, когато застанете на прага на седмицата, космосът се подрежда в модел, който говори директно за вашите основополагащи структури – вашите амбиции, вашите взаимоотношения и вашата съкровена същност. Движенията на планетите през тази седмица ви предизвикват да проучите и помирите тези аспекти на живота си, обещавайки ви растеж, трансформация и по-дълбоко разбиране.

РЕКЛАМА

Небесното повествование започва в неделя с Меркурий, който се противопоставя на Лилит, осветявайки оста между третия ви дом на общуването и деветия дом на висшето образование и убежденията. Този аспект ви предизвиква да се ориентирате в деликатния баланс между изразяването на непосредствените ви мисли и интегрирането на по-широки перспективи. Това е призив да се уверите, че думите и идеите ви не просто се чуват, но и резонират с истината на вашите по-дълбоки разбирания и убеждения.

С настъпването на понеделник и навлизането на Луната в Риби се активира вашият трети дом на общуването, като се набляга на емоционалните връзки чрез речта и мисълта. Този транзит ви приканва да слушате не само с ушите си, но и със сърцето си, като насърчавате по-дълбоките връзки чрез съпричастно и интуитивно общуване. Едновременно с това Меркурий образува секстил с Уран, разтърсвайки втория ви дом на финансите и ценностите с неочаквани прозрения или внезапни възможности. Този аспект насърчава отвореното съзнание и гъвкавостта, обещавайки иновативни решения за повишаване на материалната ви сигурност.

РЕКЛАМА

В сряда Марс прави секстил с Хирон, като се фокусира върху втория ви дом. Тази конфигурация предлага мощна възможност за лекуване на финансови рани или за решаване на въпроси, свързани със собствената стойност. Чрез активно търсене на решения и приемане на смелостта да се изправите пред уязвимите места можете да инициирате процес на значителен растеж и възстановяване в тези области.

Темата за равновесието се завръща в четвъртък със Слънцето, което се противопоставя на Лилит и отново насочва вниманието към третия и деветия ви дом. Този аспект може да извади наяве евентуални несъответствия между ежедневните ви взаимодействия и философските или духовните ви убеждения, като ви подтиква да намерите хармония и автентичност в изразяването и научаването си. Преминаването на Луната във Водолей по-късно през деня измества фокуса ви към втория ви дом, подчертавайки необходимостта от иновации в управлението на ресурсите и ценностите ви.

РЕКЛАМА

В петък Меркурий е в съвпад с Нептун в третия ви дом, което вплита мечтателност в общуването ви. Този аспект изисква чувствителност и творчество във взаимодействията ви, но предупреждава да не се стига до погрешно общуване или до изгубване в илюзии. Денят е подходящ за артистично изразяване и за използване на интуицията ви, за да направлявате думите си.

Седмицата завършва в събота със секстил на Слънцето с Уран, който внася наелектризираща енергия в четвъртия ви дом на дома и семейството. Очаквайте неочакваното в домашната си сфера; може да се появят промени или разкрития, които да ви подтикнат към нов подход към житейската ситуация или към отношенията с членовете на семейството ви. Връщането на Луната в Риби задълбочава рефлексивния и емоционален характер на комуникациите ви, като насърчава сливането на интуицията и интелекта.

Pin It on Pinterest

Сподели