Изберете страница

Козирог – Седмичен Хороскоп за 6 до 12 май

апр. 28, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Козирог, докато се движите през седмицата, планетарните промени ще окажат влияние върху личното ви изразяване, емоционалното ви благополучие и социалните ви връзки, предоставяйки възможности както за самоанализ, така и за обществена ангажираност.

РЕКЛАМА

От понеделник с навлизането на Луната в Телец фокусът е насочен към творчеството и удоволствието. Този транзит ви насърчава да се ангажирате по-пълноценно с творческите си занимания или с дейности в свободното време. Това е прекрасен ден да се отдадете на хобита, които ви носят радост, или да инициирате проекти, които позволяват на артистичните ви таланти да се развиват. Възползвайте се от това време, за да презаредите емоционалните си батерии чрез приятни дейности.

Във вторник продуктивният секстил между Слънцето и Сатурн укрепва чувството ви за идентичност и личен авторитет. Този аспект е особено благоприятен за поставяне на дългосрочни лични цели или за предефиниране на подхода ви към предизвикателствата. Дисциплината и отдадеността ви на принципите се засилват, което прави този момент идеален за вземане на решения, които са в тясна връзка с истинската ви същност.

РЕКЛАМА

Енергията се променя значително в сряда, когато Луната навлиза в Близнаци и новолунието поставя ново начало в дома и семейния ви живот. Това новолуние е призив да си поставите намерения, свързани с жизнената ви среда или семейните отношения. Помислете как можете да създадете по-хармонична домашна база или да инициирате проекти, които да подобрят условията ви на живот.

До събота, когато Луната преминава в Рак, вниманието ви се насочва към романтиката и игривите взаимодействия. Това е време да се наслаждавате на емоционалните прояви и връзки, особено с деца или романтични партньори. Занимавайте се с дейности, които насърчават радостта и творчеството, и се оставете да бъдете водени от сърцето си, а не от главата си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели