Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Лъвове, тази седмица ви носи изблик на творческа енергия и възможности да блеснете в светлината на прожекторите. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия десети дом на кариерата и обществения имидж, което може да доведе до неочаквани промени в професионалния ви живот. Бъдете готови да се възползвате от новите възможности, които се появяват, и да покажете на света какво можете.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия пети дом на творчеството и любовта. Това е чудесно време да се изразите творчески и да се забавлявате. Може да се почувствате по-романтични и страстни от обикновено, така че не се колебайте да изразите чувствата си към любимия човек.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да разширите кръгозора си и да изследвате нови идеи. Вашият четвърти дом на дома и семейството е активиран, така че може да се почувствате привлечени от прекарването на повече време с близките си или да направите промени в дома си.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия шести дом на работата и здравето. Това е време да се съсредоточите върху ежедневните си задачи и да се погрижите за себе си. Обърнете внимание на здравето си и направете необходимите промени, за да се чувствате по-добре във физическо и емоционално отношение.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите приятелства и социални връзки. Вашият единадесети дом на общността и мечтите е активиран, така че може да срещнете нови хора или да се свържете отново със стари приятели.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия шести дом на работата и здравето. Това е време за размисъл върху ежедневието си и за освобождаване от всичко, което вече не ви служи. Може да решите да промените рутината си или да започнете нов здравословен режим.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели