Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 17 – 23 юни 2024

юни 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица ви призовава да се обърнете навътре и да се вслушате във вътрешния си глас. С навлизането на Меркурий и Венера в Рак на 17 юни, ще се почувствате по-интроспективни и склонни към размишления. Отделете време за медитация, йога или други практики, които ви помагат да се свържете със себе си. Това е идеалният момент да преосмислите минали събития, да се освободите от стари емоционални товари и да се подготвите за ново начало.

РЕКЛАМА

В сряда, Луната в Стрелец ще ви вдъхнови да се отдадете на творчески проекти и хобита. Изразете себе си чрез изкуство, музика или писане. Това е чудесен начин да се освободите от стреса и да откриете нови източници на радост и вдъхновение. Началото на сезона Рак на 20 юни ще засили интуицията ви и ще ви помогне да се свържете с духовната си страна. Обърнете внимание на сънищата си, медитирайте върху вътрешната си мъдрост и се доверете на инстинктите си.

РЕКЛАМА

В петък, Луната в Козирог ще ви напомни за важността на здравето и благополучието. Отделете време за физическа активност, здравословно хранене и достатъчно сън. Грижата за тялото ви ще ви даде енергия и сила да се справите с предизвикателствата на ежедневието. В събота, напрежението от квадрата на Меркурий с Лунните възли може да доведе до объркване и несигурност. Не се страхувайте да потърсите подкрепа от приятели, семейство или професионалисти, ако се чувствате изгубени или объркани.

Тази седмица е време за духовно израстване, себепознание и грижа за себе си. Отделете време за почивка, релаксация и занимания, които ви носят радост. Вслушайте се във вътрешния си глас и се доверете на интуицията си. Това е период на преход и трансформация, който ще ви подготви за нови и вълнуващи възможности.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели