Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 7-ия ви дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това може да донесе неочаквани срещи или разговори, които задълбочават връзките ви. Бъдете отворени за нови гледни точки и се стремете към компромис и разбирателство.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 8-ия ви дом на интимността, споделените ресурси и трансформацията, както и на 11-ия ви дом на социалните кръгове и приятелствата. Това е подходящ момент да обсъдите финансови въпроси с партньора си или да потърсите съвет от приятел. Съсредоточете се върху изграждането на доверие и откритост в отношенията си.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 9-и дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите. Това е време за приключения, учене и опознаване на нови култури. Не се колебайте да излезете от зоната си на комфорт и да разширите кръгозора си.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 8-ия ви дом на интимността и 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Това е период, в който може да изпитате повече страст и желание както в личния си живот, така и в професионалната си сфера. Бъдете смели и изразявайте чувствата си открито.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 3-ия ви дом на комуникацията, ученето и близките връзки. Може да се сблъскате с някои недоразумения или конфликти в общуването с другите. Избирайте думите си внимателно и се стремете към разбирателство.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 8-ия ви дом на интимността и 9-ия ви дом на пътешествията. Това е момент на вдъхновение и промяна. Бъдете отворени за нови идеи и начини за изразяване на себе си. Не се страхувайте да излезете от рутината си и да опитате нещо ново.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org