Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Лъв, секстилът на Меркурий с Юпитер в понеделник осветява вашия първи дом на Аз-а и седми дом на партньорствата. Това съвпадение подобрява уменията ви за общуване и повишава увереността ви, което го прави отлично време за създаване на нови връзки и укрепване на съществуващите. Харизмата ви е на най-високо ниво, така че се възползвайте от възможността да споделите идеите и вижданията си с другите. Съвместните усилия са благоприятни и може да откриете, че работата в екип носи удовлетворяващи резултати.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, вашият втори дом на финансите и ценностите е в центъра на вниманието. Това е чудесен ден за организиране на финансовите ви дела и за преразглеждане на бюджета ви. Обърнете внимание на малките детайли и се уверете, че всичко е наред. Може също така да се почувствате склонни да преразгледате приоритетите си и да се уверите, че разходите ви са в съответствие с дългосрочните ви цели. Практичността и прецизността са вашите съюзници днес.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза във вашия знак и засилва значението на първия ви дом за себе си. Този транзит засилва естествения ви чар и привлекателност, превръщайки ви в център на внимание. Това е отлично време за грижа за себе си и за отдаване на дейности, които повишават увереността и самочувствието ви. Възможно е да изпитвате силно желание да изразите своята креативност и индивидуалност. Прегърнете уникалния си стил и дайте възможност на личността си да блесне.
В петък Луната ще премине във Везни, като ще засегне третия ви дом на общуване и учене. Това е ден за общуване и водене на стимулиращи разговори. Дипломатическите ви умения се засилват, което улеснява ориентирането в социалните ситуации и разрешаването на евентуални конфликти. Това също е подходящо време за кратки пътувания или за проучване на нови идеи. Дръжте се открито и приемете възможността да се учите от другите.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит във вашия първи и трети дом внася смела и нестандартна енергия в общуването ви. Може да почувствате силно желание да изразите своята индивидуалност и да оспорите обществените норми. Приемете вътрешния си бунтар и не се страхувайте да изкажете истината си. Тази енергия подкрепя иновативното мислене и може да доведе до вълнуващи пробиви в личния и професионалния ви живот.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя вашият четвърти дом на дома и семейството се фокусира върху него. Емоционалната дълбочина и интензивност са характерни за този ден и може да се окаже, че размишлявате върху корените си и семейната динамика. Това е добро време за самоанализ и разбиране на по-дълбоките мотиви зад действията ви. Помислете за начини да преобразите и подобрите домашната си среда. Тази енергия подкрепя смислените разговори и емоционалното изцеление в семейството ви.