Изберете страница

Везни – Месечен Хороскоп за Юли 2024

юни 1, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Юли обещава да бъде месец на динамични промени и възможности за вас, Везни. Благодарение на многобройните небесни събития, които оказват влияние върху вашата карта, ще преживеете значителни промени в различни аспекти на живота си. Предлагаме ви подробен преглед на това, което ви очаква, като се фокусираме върху планетарните влияния и тяхното въздействие върху различните домове.

С навлизането на Меркурий в Лъв на 2 юли се активира вашият 11-и дом на приятелствата, групите и дългосрочните цели. Този транзит засилва социалните ви умения и умствената ви яснота, което го прави отлично време за създаване на контакти и свързване със съмишленици. Ще ви е по-лесно да изразявате идеите си и да си сътрудничите по проекти, които съответстват на стремежите ви. Използвайте този период, за да се ангажирате с общността си, да се присъедините към нови групи и да разширите социалния си кръг. Комуникацията ви ще бъде жива и ангажираща, привличайки хората към вашата кауза и визия.

РЕКЛАМА

Новолунието в Рак на 5 юли ще освети 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Това лунно събитие означава ново начало в професионалния ви живот. Може да се почувствате вдъхновени да си поставите нови цели в кариерата, да потърсите нови възможности или да преосмислите публичната си личност. Това е идеалното време да стартирате нови проекти, да търсите повишения или да обмислите промяна в професионалния си път. Използвайте този период, за да си поставите намерения за професионално израстване и да предприемете стъпки към постигане на амбициите си.

Венера навлиза в Лъв на 11 юли, като отново акцентира върху вашия 11-и дом. Този транзит внася топлина, чар и хармония в социалните ви контакти. Ще намерите радост в прекарването на време с приятели, участието в групови дейности и преследването на дългосрочните си цели. Отношенията в социалния ви кръг ще бъдат подчертани и може да намерите нови съюзници, които да подкрепят стремежите ви. Това е и добро време за съвместни творчески проекти, тъй като естествените ви дипломатически умения ще ви помогнат да се ориентирате безпроблемно в груповата динамика.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли ще освети вашия четвърти дом на дома, семейството и вътрешните ви устои. Тази лунна фаза означава кулминация или решение в тези области. Възможно е да завършите проект, свързан с дома, да вземете важни решения относно жилищната си ситуация или да преживеете важен момент в семейството си. Това е и време за емоционален размисъл, което ви позволява да разберете личните си нужди и как те се удовлетворяват в домашната ви среда. Използвайте този период, за да отпразнувате постиженията си и да направите необходимите корекции, за да засилите чувството си за сигурност и комфорт.

РЕКЛАМА

Марс навлиза в Близнаци на 20 юли, като зарежда с енергия вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Този транзит ще засили желанието и ентусиазма ви да разширявате хоризонтите си. Ще се чувствате мотивирани да преследвате образователни възможности, да пътувате и да изследвате нови идеи и култури. Това е чудесно време да се занимавате с интелектуални дейности, да планирате пътувания на дълги разстояния и да оспорвате убежденията и перспективите си. Вашето любопитство и авантюристичен дух ще ви отведат до вълнуващи нови преживявания и знания.

Слънцето преминава в Лъв на 22 юли, като допълнително подчертава 11-ия ви дом на приятелствата и дългосрочните цели. Този слънчев транзит внася жизненост и фокус в социалния ви живот и стремежи. Ще изпитвате силно желание да общувате с другите и да преследвате мечтите си с ентусиазъм. Това е отлично време да поемете лидерски роли в групи, да организирате събития и да вдъхновявате хората около вас. Увереността и харизмата ви ще привлекат подкрепа и признание, което ще ви помогне да постигнете целите си.

На 25 юли Меркурий навлиза в Дева, оказвайки влияние върху 12-ия ви дом на уединението, духовността и скритите дела. Тази промяна ще ви подтикне да мислите по-критично и аналитично за вътрешния си свят и подсъзнанието си. Това е отлично време за самоанализ, медитация и изследване на духовните ви убеждения. Може да почувствате влечение да прекарате време насаме, размишлявайки върху мислите и емоциите си. Използвайте този период, за да получите по-дълбоко разбиране за живота си и да излекувате всички нерешени проблеми. Вниманието ви към детайлите и практичният ви подход ще ви помогнат да осмислите сложните вътрешни процеси.

През целия месец Сатурн остава в ретроградно движение във вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този ретрограден период ви приканва да се замислите върху творческите си проекти, романтичните си отношения и начина, по който изразявате себе си. Може да преоцените подхода си към тези области и да направите необходимите корекции, за да ги приведете в съответствие с дългосрочните си цели. Това е време да обърнете внимание на всички структурни слабости в творческите си занимания или взаимоотношения и да въведете промени, които насърчават растежа и стабилността. Използвайте този период за самоанализ и вземане на обмислени решения относно личното си изразяване и романтичния си живот.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели