Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, докато Меркурий навлиза в Лъв, вашият единадесети дом на приятелства и социални мрежи е подчертан. Това е време да се съсредоточите върху връзките си с другите, да споделяте идеите си и да участвате в групови дейности. Вашите комуникационни умения ще блеснат, което го прави идеалното време за сътрудничество и работа в мрежа. Възползвайте се от възможността да разширите социалния си кръг и да споделите визията си с другите.

Във вторник Луната се придвижва в Близнаци, активирайки вашия девети дом на пътувания и висше образование. Може да почувствате силен порив да изследвате нови хоризонти, независимо дали чрез пътуване, образование или философски дискусии. Прегърнете приключенския дух и търсете преживявания, които разширяват вашата перспектива. Това е чудесен ден да планирате пътуване, да започнете нов курс или да участвате в стимулиращи разговори.

РЕКЛАМА

До сряда Венера формира тригон със Сатурн, влияейки положително на вашия десети дом на кариера и обществен живот. Този аспект носи хармонично съчетание на креативност и дисциплина, което го прави отлично време да се съсредоточите върху професионалните си цели. Вашата упорита работа и отдаденост ще бъдат признати и може да получите подкрепа от авторитетни фигури или ментори. Използвайте тази енергия, за да затвърдите плановете си и да предприемете практически стъпки към амбициите си.

Четвъртък носи Луната в Рак, като допълнително набляга на вашия десети дом. Вашата емоционална връзка с вашата кариера и публичен имидж става по-изразена. Може да се почувствате по-чувствителни към обратната връзка и по-мотивирани да постигнете професионалните си цели. Използвайте тази енергия, за да подхранвате кариерните си стремежи и да укрепвате професионалните си взаимоотношения. Емоционалната интелигентност ще бъде ключова за навигиране в динамиката на работното място.

РЕКЛАМА

В петък Марс формира секстил със Сатурн, въздействайки върху вашия дванадесети дом на интроспекция и уединение. Това подреждане насърчава дисциплиниран подход към вашия вътрешен живот. Това е добър ден да се заемете със задачи, които изискват фокус и концентрация, особено тези, свързани с личностно израстване и изцеление. Участвайте в дейности, които ви помагат да се свържете с подсъзнанието си, като медитация, водене на дневник или творчески занимания.

Съботното Новолуние в Рак продължава да подчертава вашия десети дом, отбелязвайки мощно време за ново начало във вашата кариера и обществен живот. Поставете намерения, свързани с вашите професионални стремежи и публичен имидж. Помислете какви стъпки можете да предприемете, за да развиете кариерата си и да направите положително въздействие. Това е чудесна възможност да започнете проекти, които ще подобрят вашето професионално положение.

И накрая, в неделя Луната навлиза в Лъв, измествайки фокуса обратно към вашия единадесети дом. Уикендът завършва със социална и оживена енергия. Това е перфектният ден да се свържете отново с приятели, да се присъедините към социални събирания или да участвате в групови дейности. Празнувайте постиженията си и се наслаждавайте на компанията на тези, които ви подкрепят и вдъхновяват. Прегърнете жизнената енергия и оставете социалния си чар да блесне.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org