Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Везни, тази седмица ви подтиква към вътрешна трансформация и преоценка на вашите взаимоотношения. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия осми дом на интимността и споделените ресурси, което може да разтърси дълбоко вкоренени емоции и да предизвика промени в динамиката на връзките ви. Бъдете готови да се изправите срещу страховете си и да се освободите от всичко, което ви дърпа назад.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия трети дом на комуникацията и обучението. Това е чудесно време да изразите мислите и идеите си и да се свържете с другите на интелектуално ниво. Може да се почувствате по-любознателни и общителни от обикновено, затова се възползвайте от възможността да научите нещо ново или да споделите знанията си с другите.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да се съсредоточите върху кариерата си и обществения си имидж. Вашият втори дом на финансите и ценностите е активиран, така че може да видите подобрения в доходите си или да преосмислите отношението си към парите. Това е чудесно време да поставите нови финансови цели и да работите за постигането им.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия четвърти дом на дома и семейството. Това е време да се съсредоточите върху създаването на уют и хармония в дома си. Може да се почувствате по-свързани с корените си и да прекарате повече време с близките си.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите пътувания, образование и духовно израстване. Вашият девети дом на разширяване и приключения е активиран, така че може да се почувствате привлечени от пътуване, обучение или духовно търсене. Това е чудесно време да разширите кръгозора си и да изследвате нови идеи.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия четвърти дом на дома и семейството. Това е време за размисъл върху вашите корени и за освобождаване от стари емоционални модели. Може да се почувствате привлечени от промени в дома си или да решите да се свържете отново с членове на семейството си, с които не сте общували отдавна.