Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва с новолунието в Овен в понеделник, което хвърля смела светлина върху вашия 7-и дом на партньорствата и договорите. Това лунно събитие поставя началото на цикъл от нови начинания в най-близките ви взаимоотношения „един на един“, независимо дали са романтични, делови или платонични. Това е най-подходящото време за започване на диалози, в които се търсят общи допирни точки, и за поставяне на намерения, които насърчават взаимното развитие и разбиране. Помислете върху качествата на смелост, независимост и инициативност, които Овенът въплъщава, и как те могат да бъдат интегрирани във вашите взаимоотношения по начин, който зачита както вашите нужди, така и тези на партньорите ви.

РЕКЛАМА

Във вторник, когато Луната преминава в Телец и осветява вашия 8-ми дом на трансформацията, общите ресурси и интимността, фокусът се измества към по-дълбоките връзки и взаимната уязвимост. Тази фаза насърчава затвърждаването на динамиката на взаимоотношенията ви в осезаеми действия и ангажименти. Това е възможност да разгледате въпроси, свързани с доверието, споделянето и финансовите или емоционалните инвестиции, с практичен, но чувствителен подход. Приемете стабилността и сигурността, които могат да дойдат от истинското партньорство и споделените ценности.

В средата на седмицата настъпва мощно съединение на Марс и Сатурн в Риби, което засяга вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Това съчетание изисква дисциплина и устойчивост в управлението на вашите отговорности и здравни процедури. Това е време, в което трябва да внимавате за физическото си благополучие и да установите устойчиви практики, които подпомагат както продуктивността, така и здравето ви. Балансирането на работата и благосъстоянието изисква внимание сега, което ви подтиква да намерите хармонични рутинни практики, които да съответстват на нуждите на тялото ви и на професионалните ви цели.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлезе в Близнаци и във вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и системите от убеждения, в съчетание със съединението на Слънцето с Меркурий в Овен, във вас се разпалва жажда за знания и нови преживявания. Това е чудесно време за учене, било то чрез обучение, разговори, които предизвикват гледните ви точки, или планиране на пътувания, които обещават приключения и растеж. Уменията ви за общуване са изострени, което прави този период отличен за изразяване на идеите ви и за учене от другите.

Седмицата завършва в събота с навлизането на Луната в Рак и в 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Този преход внася емоционална дълбочина в професионалните ви стремежи, като ви подтиква да помислите не само за постиженията, към които се стремите, но и за емоционалното удовлетворение, което те носят. Това е време да подхранвате кариерните си цели, да търсите роли, които резонират с вътрешните ви ценности, и да се свържете с професионалния си път по начин, който ви носи истинско удовлетворение.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели