Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Секстилът на Меркурий с Юпитер в понеделник дава тласък на вашия единадесети дом на приятелствата и трети дом на общуването, Везни. Това съвпадение засилва социалните ви взаимодействия и ви насърчава да се свържете с мрежата си. Това е отличен ден за групови проекти, мозъчни атаки или срещи с приятели. Идеите ви се възприемат добре и може да намерите подкрепа и насърчение от социалния си кръг. Приемете духа на сътрудничество и дайте възможност на естествения си чар да блесне.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, вашият дванадесети дом на уединението и интроспекцията е в центъра на вниманието. Това е идеалното време за тих размисъл и грижа за себе си. Може да почувствате нужда да се оттеглите от шума и суетата, за да презаредите батериите си. Занимавайте се с дейности, които ви носят спокойствие и яснота, като медитация, водене на дневник или прекарване на време сред природата. Тази енергия подпомага вътрешното изцеление и получаването на прозрения от подсъзнанието ви.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в знака на Лъва и отново осветява единадесетия ви дом. Този транзит стимулира социалния ви живот и внася нотка блясък в общуването ви. Това е чудесно време за социални събирания, партита или събития за създаване на контакти. Вашата естествена грация и дипломатичност ви правят център на внимание и може да привлечете нови приятелства или романтични интереси чрез социалните си връзки. Прегърнете радостта от общуването и оставете светлината си да блести ярко.
В петък Луната ще се премести във вашия знак и ще засегне първия ви дом на Аз-а. Тази енергия засилва емоционалната ви осъзнатост и подчертава личните ви нужди и желания. Това е чудесен ден за себеизразяване и поставяне на лични цели. Може да се почувствате по-уверени и в хармония с емоциите си. Използвайте тази енергия, за да инициирате нови начинания и да се съсредоточите върху личното си израстване.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит в единадесети и първи дом внася смела и неконвенционална енергия в социалните ви контакти и себеизразяването. Възможно е да почувствате силен стремеж да се освободите от социалните норми и да изразите своята индивидуалност. Прегърнете уникалните си качества и позволете на автентичната си същност да изпъкне. Тази енергия подкрепя иновативното мислене и може да доведе до вълнуващи пробиви в личния и социалния ви живот.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя вторият ви дом на финансите и ценностите се фокусира върху вас. Емоционалната интензивност може да повлияе на финансовите ви решения и на чувството ви за собствена стойност. Денят е подходящ за размисъл върху финансовите ви цели и за оценка на това доколко разходите ви съответстват на вашите ценности. Обмислете възможността да направите трансформиращи промени, които да подкрепят финансовата ви стабилност и личностното ви израстване. Тази енергия подкрепя дълбоката и значима работа, свързана с вашите ресурси и ценности.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели