Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Лъв за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Здравейте, Лъвове, добре дошли през ноември. Този месец обещава възможности да блеснете, стига да запазите вяра в себе си. Към края на октомври може да се усетили напрежение. С развитието на ноември ще се възстановите от тези събития, но празничните вибрации продължават. Уверете се, че балансирате между забавленията и адекватната почивка.

На 4 ноември приключва ретроградният Сатурн, който се движи директно във вашия 8-ми дом на трансформацията. За тези, които имат взаимоотношения, това може да подскаже вълнуващи времена. Но промяната на Сатурн насърчава и личното преоткриване. Сезонът на Скорпиона допринася за настроението, като ви позволява да се насладите на духа на преобразяването.

РЕКЛАМА

Като Лъв вие цените моментите на уединение, но също така процъфтявате от вниманието. До 8 ноември, когато Венера навлиза във Везни, може да жадувате за общуване. Помислете дали да не се срещнете с приятел и да споделите истории. Разговорите могат да бъдат забавни, а споделянето на прозрения може да предложи освежаваща перспектива.

На 9 ноември, Меркурий навлиза в знака на Стрелеца, насочвайки вниманието ви към интересни дискусии, а не към безсмислено сърфиране в телефона. Мислили ли сте да си вземете кратка почивка от социалните медии? Средата на месеца може да бъде отлично време да се изключите от дисплеите и да се свържете с хората около вас.

На 13 ноември, с новолунието в Скорпион, може да се почувствате изкушени да обсъждате нечии действия. Не забравяйте обаче да прецените ситуацията от всички гледни точки, преди да издадете присъда. Винаги проявявайте съпричастност и избягвайте ненужните конфронтации.

С настъпването на сезона на Стрелеца на 22 ноември празничната треска се засилва. Планирането и наличието на стратегии могат да помогнат, особено ако празничният сезон означава жонглиране с ангажименти. Снабдете се с механизми за справяне със стреса.

Въпреки това се пазете, Лъвове. Уикендът, започващ на 24 ноември, може да бъде изпълнен със събития. С навлизането на Марс в Стрелец, последвано от пълнолуние в Близнаци на 27 ноември, напрежението може да нарасне. Използвайте своята проницателност, за да избирате мъдро битките. Запитайте се дали си струва да влагате енергията си в конфликти. Бъдете съсредоточени, Лъв, и очаквайте приключенията, които може да ви донесе декември.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели