Изберете страница

Лъв – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Лъва астрологичният пейзаж на седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., е изпълнен с разнообразни небесни влияния, които ви подтикват да се заемете с различни аспекти на живота си. Като Лъв вашата естествена харизма и лидерски умения ще бъдат от съществено значение за ориентирането в енергиите на тази седмица, която изисква комбинация от интроспекция, действие и адаптивност.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

Седмицата започва под влиянието на Луната в Риби, която осветява вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимните взаимоотношения. Този период е свързан с навлизане в дълбочина на емоционалните въпроси и изследване на подводните течения на най-близките ви връзки. Това е мощно време за самоанализ, което ви позволява да разберете по-дълбоките си желания и страхове. Едновременно с това преминаването на Меркурий в Козирог хвърля светлина върху вашия 6-ти дом на ежедневието и здравето. Този транзит изисква практичен подход към работните и здравословните ви навици, като ви подтиква да структурирате ежедневието си по-ефективно и да се грижите за здравето си с усърдие и внимание.

Вторник, 16 януари

С навлизането на Луната в Овен се активира вашият 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Този транзит предизвиква безпокойство в духа ви, желание да се освободите от ежедневието и да изследвате нови хоризонти, независимо дали чрез физически пътувания, интелектуални занимания или духовно изследване. Това е време да приемете нови идеи и преживявания, които разширяват перспективата ви. Междувременно Слънцето в Козирог, което образува секстил с Нептун в Риби, носи хармонична енергия, която свързва 6-ти и 8-ми дом. Този аспект предполага възможност да намерите баланс между ежедневните си задължения и по-дълбоките, трансформиращи процеси, които действат в живота ви. Това е ден, в който да интегрирате практическите си занимания с вътрешното си израстване.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

Транзитът на Луната в Телец премества фокуса ви към 10-ия ви дом на кариерата и общественото положение. Този период подчертава амбициите и постиженията ви, като ви насърчава да предприемете конкретни стъпки към професионалните си цели. Това е време да покажете талантите си и да поемете инициатива по професионални въпроси. В същия ден аспектът Меркурий секстил Сатурн, свързващ вашите 6-и и 8-и дом, подчертава значението на дисциплинираното мислене и общуване както в работата, така и в личните ви трансформации. Това е отличен момент за планиране и организиране на професионалния ви живот, както и за решаване на всякакви сложни въпроси в личен план, които изискват внимателно обмисляне и съобразяване.

Петък, 19 януари

Тригонът между Меркурий и Юпитер, който засяга 6-ти и 2-ри дом, оказва положително влияние върху финансовия и професионалния ви сектор. Този аспект предполага потенциал за растеж в кариерата ви, който може да се изрази във финансови ползи. Това е ден, в който упоритата работа и практичното мислене могат да доведат до плодотворни резултати, вероятно под формата на признание, повишение или нови възможности. Въпреки това Венера в квадрат с Нептун ви предупреждава в 7-ия ви дом на партньорствата и в 9-ия ви дом на системите от убеждения. Този предизвикателен аспект може да доведе до недоразумения или нереалистични очаквания във взаимоотношенията, особено в тези, които включват различни вярвания или културни среди.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Съвпадът на Слънцето с Плутон в Козирог във вашия 6-ти дом бележи мощно време за трансформация в професионалния ви живот и личните ви навици. Този аспект може да доведе до значителни промени, вероятно чрез преодоляване на предизвикателства или поемане на нови отговорности. С навлизането на Луната в Близнаци, която активира вашия 11-и дом на приятелствата и колективните цели, тя внася по-лека, по-социална енергия. Това е чудесно време за създаване на контакти, за общуване с приятели или групи и за съгласуване на личните ви цели с целите на по-голямата общност. Марс в тригон с Лилит, включващ вашите 6-и и 2-и дом, ви насърчава да отстоявате ценностите и работната си етика, което може да доведе до новаторски подходи в управлението на ресурсите и професионалния ви живот.

Pin It on Pinterest

Сподели