Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица, Лъв, сте призовани да се ориентирате във водите на въображението, интимността и личностното израстване, тъй като космосът се подрежда по модел, който говори директно на сърцевината на вашата същност. Всяко небесно събитие през тази седмица ви предлага уникална възможност да заблестите, да се развиете и да се свържете на по-дълбоки нива.

В началото на седмицата съвпадът на Слънцето с Нептун ви потапя в сферата на творчеството и романтиката. Това съвпадение ви приканва да мечтаете повече в любовта и артистичните занимания, като ви насърчава да размиете границите между реалността и фантазията. Оставете въображението си да ви води и не се страхувайте да изразявате най-идеалистичните си виждания и желания.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната в Рак в началото на седмицата подчертава вашите корени и основи, като ви подтиква да търсите утеха и подкрепа в познатото. Това е време да се свържете дълбоко със семейството и с най-съкровената си същност, намирайки утеха в сигурността, която идва от това, че знаете къде принадлежите.

В средата на седмицата, когато Луната навлезе във вашия знак, светлината на прожекторите се премества отново към вас, като енергизира духа ви и разпалва страстта ви към живота. Този лунен транзит засилва харизмата и увереността ви, което го превръща в отлично време да преследвате личните си цели и да се откроявате сред тълпата.

РЕКЛАМА

Съединението на Меркурий с Хирон в Овен по-късно през седмицата ви предизвиква да общувате честно и смело, особено по сърдечни въпроси и с деца. Това е лечебно време, в което думите имат силата да поправят, вдъхновяват и преобразяват. Говорете от сърце и ще откриете, че уязвимостта ви укрепва връзките ви.

Секстилът на Слънцето с Плутон към края на седмицата ви зарежда с чувство за решителност и стремеж да преодолеете всички предизвикателства по пътя си. Тази трансформираща енергия е особено силна в домашния ви живот, като ви подтиква да направите значими промени, които да отразяват истинската ви същност.

С навлизането на Луната в педантичната Дева вниманието ви се насочва към финансите и личните ценности. Този транзит ви насърчава да организирате ресурсите си и да обмислите какво наистина е важно за вас. Междувременно навлизането на Марс в Риби в края на седмицата внася динамична енергия във вашите взаимоотношения, разпалвайки страсти и може би ви предизвиква да търсите хармония между независимост и интимност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели