Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 20 до 26 май

май 12, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, когато Слънцето преминава в Близнаци, социалната ви сфера и мрежата от приятели се оживяват, Лъв. Този транзит ви насърчава да се свързвате с групи, които съответстват на вашите интереси и идеали. Независимо дали става въпрос за социални медии или за обществени събирания, вашата харизма ще привлече интригуващи контакти, които могат да доведат до вълнуващи възможности. Възползвайте се от възможността да ръководите или да инициирате групови проекти; естественото ви лидерство ще блесне ярко.

РЕКЛАМА

В сряда мощният тригон между Слънцето и Плутон ще даде силен тласък на творческите и романтичните ви занимания. Този аспект може да донесе прилив на трансформираща енергия, което го прави идеален момент да се задълбочите в творчески проект или да разпалите страстта в романтичния си живот. Не се притеснявайте от смели жестове или драматично изразяване на чувствата си.

Пълнолунието в четвъртък в Стрелец насочва вниманието към вашия романтичен и творчески пети дом. Това лунно събитие може да доведе до осъществяването на личен проект или да направи романтичната връзка особено остра. Това е момент за искрено празнуване на това, което обичате най-много, независимо дали става въпрос за човек, страст или проект. Емоционалната наситеност на това пълнолуние ви насърчава да изразявате себе си без задръжки.

РЕКЛАМА

В същия ден Венера навлиза в Близнаци, като изглажда взаимодействията в социалните ви среди и повишава привлекателността ви сред колегите. При този транзит работата в мрежа е благоприятна и може да се окаже, че се наслаждавате на социалните ангажименти повече от обикновено. Това е чудесно време за сътрудничество по проекти, които изискват чар и творчество.

В събота, когато Юпитер навлиза в Близнаци, акцентът върху разширяването на социалните ви връзки и участието ви в обществения живот става още по-силен. Предстоящата година обещава растеж чрез работа в екип и създаване на мрежи. Възможно е да поемете по-значима роля в рамките на вашата общност или професионални мрежи. За да добавите нотка на новост към това социално оживено време, защо не организирате тематично парти или иновативен семинар? Съберете хората заедно заради кауза, която ви вълнува, или просто за взаимно вдъхновение. Тази седмица е изцяло посветена на празнуването на връзките и изразяването на творческите и романтичните ви желания с хъс и желание. Приемайте всеки момент с характерния за Лъва усет.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели