Изберете страница

Лъв – Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари, 2024 г.

ян. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Лъва седмицата е пътуване към вътрешни открития, изразителен живот и практически корекции. Небесните влияния на седмицата ви насочват към по-дълбоко разбиране на себе си, като ви насърчават да балансирате вътрешните си нужди с външните си прояви. Това е седмица, в която да хармонизирате тихия интроспективен анализ на Луната в Рак със смелото себеизразяване на Луната в Лъв, като същевременно се ориентирате в практическите реалности на живота под влияние на Луната в Дева.

РЕКЛАМА

На 22 януари, когато Луната се плъзга в Рак, във вашия дванадесети дом настъпва едва доловима промяна. Това небесно движение ви подканва към по-спокойно и по-рефлексивно състояние. Възприемайте това като покана да изследвате богатия пейзаж на вътрешния си свят, като възможност да се свържете с най-дълбоките си емоции и скрити мечти. Тази фаза е по-малко свързана с рева на лъва и повече с мъдростта, която идва от тишината и интроспекцията.

Преминавайки към 24 януари, Меркурий образува хармоничен тригон с Лилит, хвърляйки светлина върху шестия ви дом. Тук се открива възможност да обогатите ежедневието и здравословните си практики с доза автентичност и увереност. Независимо дали става дума за изказване на истината в работата или за възприемане на нов здравословен навик, този аспект ви подкрепя в съгласуването на ежедневните ви действия с истинската ви същност.

Когато Луната се плъзне в Лъв на 25 януари, тя е като космически прожектор, който осветява първия ви дом. Това е вашият момент – време, в което се засилват естествената ви харизма и радостта от живота. Използвайте тази енергия, за да реализирате лични проекти, да изразите творчеството си и да се насладите на радостта от това, че сте уникални. Това е период, в който светът ви вижда в пълния ви блясък, така че сияйте ярко и без колебание.

РЕКЛАМА

Едновременно с това денят носи аспект Марс – квадрат Хирон, който раздвижва динамиката в шестия и деветия ви дом. Това небесно предизвикателство може да извади на повърхността напрежение или възможности за изцеление, свързани с вашите убеждения и ежедневие. Това е призив за действие, за да се изправите смело пред всеки дискомфорт в тези области и да излезете по-силни. Мислете за него като за шанс да съчетаете философските си идеали с реалностите на ежедневното си съществуване.

На 26 януари Меркурий прави квадратура с Хирон, като извежда на преден план подобна тема за изцеление и общуване. Този аспект ви приканва да проверите как вашите мисли и думи съответстват на дълбоките ви истини, особено в сферата на работата и здравето. Това е време, в което трябва да бъдете внимателни към общуването си, като се уверите, че то отразява истинските ви намерения и чувства.

Седмицата достига ключов момент на 27 януари с поредица от важни астрологични събития. На първо място, навлизането на Луната в Дева насочва вниманието към втория ви дом, като подтиква към прагматичен поглед върху финансите и самооценката ви. Този транзит е насочен към приземяване на огнената ви енергия, практичен подход към ресурсите ви и преоценка на това, което наистина има стойност за вас.

РЕКЛАМА

Едновременно с това Слънцето прави квадратура с Юпитер, създавайки динамично напрежение между шести и девети дом. Тук предизвикателството е да се намери баланс между експанзивното търсене на знания и педантичните детайли на ежедневието. Този аспект ви подтиква да интегрирате големите си стремежи с реалностите на всекидневното си съществуване, като намерите хармония между тях.

И накрая, 27 януари бележи и края на ретроградния Уран във вашия десети дом, което е сигнал за промяна в подхода ви към кариерата и обществения имидж. С възобновяването на директното движение на Уран очаквайте иновативни идеи и нестандартни подходи да излязат на преден план в професионалния ви живот. Това е моментът да приемете промяната, да се освободите от традиционните пътища и да си извоювате уникална ниша в обществената сфера.

Pin It on Pinterest

Сподели