Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица се разгръща с благодатта на звездите за теб, Лъв, като започва с нотка на хармония и баланс с навлизането на Луната във Везни в неделя. Това небесно движение осветява третия ви дом на общуването, разпалвайки връзките и предизвиквайки стимулиращи разговори. Същия ден космосът ви дарява с Венера секстил Юпитер – възхитителен аспект, който танцува през девети и единадесети дом. Тази конфигурация ви зарежда с оптимизъм и жажда за приключения, което я прави идеален момент да разширите хоризонтите си. Независимо дали учите, преподавате или разпространявате идеите си, вашата визия може да вдъхнови хората около вас и да привлече съюзници на ваша страна в преследването на обща цел.

РЕКЛАМА

В понеделник Пълнолунието във Везни ще хвърли отразяващото си сияние върху третия ви дом, което ще донесе момент на кулминация и яснота в общуването ви. Това е ключов момент за разговори, които са се развивали, проекти, свързани с писане, или преговори. Светлината на Пълнолунието разкрива значението на баланса във взаимодействията ви и силата на думите да лекуват или нараняват. Възползвайте се от тази възможност да изчистите въздуха и да продължите напред с по-голямо разбиране и цел.

В средата на седмицата настъпва промяна – в сряда Луната навлиза в дълбините на Скорпион и осветява четвъртия ви дом на дома и семейството. Едновременно с това Венера се противопоставя на Лилит, създавайки динамично напрежение между деветия ви дом на вярванията и философията и третия ви дом на общуването. Това може да предизвика страстни дискусии или разкрития относно личните ви убеждения и тяхното влияние върху взаимоотношенията ви. Това е време, в което трябва да се ориентирате внимателно в тези води, като се уверите, че търсенето на истината не засенчва значението на съпричастността и връзката.

РЕКЛАМА

Небето в четвъртък предлага искра на новаторство с Венера в секстил с Уран, която влияе на вашите девети и единадесети дом. Този аспект ви приканва да разчупите калъпа в стремежа си към знания, свобода и социално въздействие. Може да се окажете привлечени от нетрадиционна мъдрост или технологии, които обещават да променят бъдещите ви стремежи. Бъдете отворени за внезапни прозрения или срещи, които предизвикват гледната ви точка и насърчават развитието ви.

Когато седмицата завърши с пътуването на Луната в Стрелец в петък, осветявайки вашия пети дом на творчеството, романтиката и личното изразяване, вие сте призовани да прегърнете радостта и творчеството. Този транзит ви насърчава да позволите на вътрешното си дете да играе и да изследва, независимо дали чрез артистични начинания, романтични жестове или просто чрез намиране на удоволствие в света около вас. Това е напомняне, че в основата на амбицията и отговорността стои фундаменталната нужда от забавление, любов и себеизразяване.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели