Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 27 май до 2 юни

май 19, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В началото на седмицата, в понеделник, Лъв, Луната навлиза във Водолей, внасяйки освежаваща и динамична енергия в 7-ия ви дом на партньорствата и взаимоотношенията. Очаквайте някои неочаквани развития в близките си взаимоотношения, които биха могли да донесат усещане за вълнение и новост. Независимо дали става въпрос за романтичен партньор, бизнес партньор или близък приятел, бъдете отворени за нови перспективи и приемете промените, които могат да задълбочат връзките ви.

РЕКЛАМА

Във вторник Меркурий образува секстил със Сатурн, като оказва влияние върху 10-ти и 6-ти дом. Този аспект е идеален за решаване на въпроси, свързани с кариерата, с прецизност и практичност. Мислите и комуникациите ви вероятно ще бъдат целенасочени и дисциплинирани, което прави този ден отличен за планиране, организиране и справяне с детайлна работа. Помислете за провеждане на важни разговори с началници или наставници, тъй като техните съвети могат да бъдат особено полезни. Това е също така добър момент да преразгледате ежедневните си навици и здравословни практики, за да се уверите, че те подкрепят професионалните ви амбиции.

В сряда съвпадът между Марс и Хирон в 9-ия ви дом на приключенията и висшето образование ви насърчава да се изправите срещу всякакви минали рани, свързани с вашите убеждения, образование или пътувания. Това мощно съчетание може да ви помогне да се излекувате и да израснете, като ви подтикне да изследвате нови философии или образователни пътища, които резонират по-автентично с това, което сте. Възползвайте се от тази възможност, за да се освободите от остарелите убеждения и да разширите хоризонтите си.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлиза в Риби, вашият 8-ми дом на трансформацията и споделените ресурси е подчертан. Това е време за интроспекция и дълбоки емоционални връзки. Доверете се на интуицията си, когато се занимавате с финансови въпроси или интимни отношения. Занимавайте се с дейности, които насърчават изцелението и регенерацията, като терапия, медитация или дълбоки разговори с доверен човек. Този транзит ви насърчава да се освободите от това, което вече не ви служи, и да приемете трансформиращи промени.

В събота Луната навлиза в Овен и отново зарежда с енергия вашия 9-и дом. Това носи прилив на ентусиазъм и желание за нови преживявания. Това е отлично време да планирате приключение, независимо дали става въпрос за физическо пътуване или интелектуално занимание. Любопитството и жаждата ви за знания ще бъдат големи, така че се занимавайте с дейности, които предизвикват ума и духа ви. Тази динамична енергия подкрепя и предприемането на смели стъпки към дългосрочните ви цели, така че не се колебайте да инициирате проекти или да изследвате нови територии.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели