Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 3-9 Декември 2023

дек. 2, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Лъв, тази седмица ви очаква седмица на дълбока трансформация и самоанализ, особено в ежедневието, общуването и личните ви взаимоотношения. Взаимодействието между Венера и Плутон внася интензивна динамика в секторите на работата и здравето ви, изисквайки внимателно балансиране на отговорностите. Ретроградният Юпитер подтиква към рефлексивно пътуване през творческия и романтичния ви живот, като ви подтиква да се свържете отново със страстите си. Подгответе се за седмица, която ще предизвика и ще промени подхода ви към работата, семейството и себеизразяването.

РЕКЛАМА

3 декември, неделя

 • Венера в квадрат с Плутон: Седмицата започва с Венера в третия ви дом на общуването и местната общност, която предизвиква Плутон в шестия ви дом на ежедневието и здравето. Този аспект може да внесе интензивна динамика във взаимодействията и ежедневието ви, като потенциално може да доведе до трансформационни промени в начина, по който управлявате работата и личните си отговорности. Възможно е да се сблъскате със значителни промени или борби за власт в работната си среда или в рамките на личния си здравен режим, което ще изисква обмислен подход за постигане на баланс между комуникацията и практическите задължения.

 • Ретрограден Юпитер: Ретроградното движение на Юпитер във вашия 10-и дом на творчеството, романтиката и децата предизвиква период на самоанализ, особено по отношение на личните ви страсти, романтичните отношения и творческите ви проекти. Този транзит ви подтиква да преразгледате подхода си към любовта, хобитата и това, което ви носи радост, като потенциално пренастроите тези аспекти с по-дълбоките си желания и творческо изразяване.

4 декември, понеделник

 • Луната навлиза в Дева: Пътуването на Луната в Дева осветява вашия втори дом на личните финанси и ценности. Този ден набляга на финансовото планиране, оценката на ресурсите ви и съгласуването на разходите ви с основните ви ценности.

 • Венера навлиза в Скорпион: Навлизането на Венера в Скорпион активира 4-ия ви дом на дома и семейството, като задълбочава емоционалните връзки в домашния ви живот. Очаквайте повишаване на емоционалната интензивност и дълбочина в семейните отношения и в жилищната ви среда.

 • Марс Квадрат Лилит: Марс във вашия 5-и дом образува предизвикателен аспект с Лилит във 2-и дом, което подсказва за потенциални конфликти между вашите романтични или творчески търсения и финансовото ви положение или ценности. Този аспект изисква да балансирате творческите си изяви и заниманията в свободното време с финансовите си отговорности.

РЕКЛАМА

5 декември, вторник

 • Венера в тригон със Сатурн: Венера в Скорпион във вашия 4-и дом образува хармоничен тригон със Сатурн в 8-и дом, което показва стабилност и зрялост в семейните дела и общите ресурси. Този аспект подкрепя отговорните, но пълноценни ангажименти в домашния ви живот и финансовите споразумения, като осигурява основа за дългосрочна сигурност и емоционално благополучие.

6 декември, сряда

 • Директен Нептун: Директното движение на Нептун във вашия 8-и дом предлага по-ясна представа за споделените ресурси, по-дълбоки емоционални връзки и психологическо разбиране. Тази промяна може да засили интуицията и проницателността ви по отношение на общите финанси или интимните отношения.
 • Луната навлиза във Везни: Луната във Везни акцентира върху вашия 3-ти дом, като се фокусира върху засилване на комуникацията, връзките с братя и сестри и местните пътувания. Това е време за хармонични взаимодействия и интелектуално любопитство.

8 декември, петък

 • Слънце в тригон с Хирон: Слънцето в 5-ия ви дом в хармония с Хирон в 9-ия ви дом предлага възможност за изцеление и израстване във вашите творчески изяви и философски възгледи. Този аспект насърчава справянето с личните предизвикателства чрез творчески изяви и разширяване на хоризонтите ви.

9 декември, събота

 • Луната навлиза в Скорпион: С навлизането на Луната в Скорпион се задълбочава емоционалната интензивност във вашия четвърти дом на дома и семейния живот. Този транзит може да ви насочи към подхранване на емоционалните ви връзки и създаване на преобразяваща домашна среда.
 • Меркурий в тригон с Лилит: Меркурий във вашия 6-и дом се слива с Лилит в 2-и дом, което благоприятства съчетаването на дълбоко интелектуално изследване и емоционално изразяване в дома и близките ви взаимоотношения. Това е отлично време за задълбочени разговори и изследване на сложни теми със семейството или близките партньори.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели