Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Лъв, разгръщащата се седмица обещава небесно пътешествие, което ще подчертае творческото ви изразяване, интимните ви отношения и личните ви стремежи. Разказът започва в неделя, когато Луната се плъзга в Стрелец, осветявайки вашия пети дом на романтиката, творчеството и радостта. Този транзит привлича игрива и страстна енергия в живота ви, като ви насърчава да се занимавате с дейности, които ви носят удоволствие, и да изразявате истинските желания на сърцето си. Това е време за романтика, артистични начинания и свързване с детето в себе си.

С напредването на седмицата до понеделник преходът на Меркурий във Водолей активира вашия седми дом на партньорствата и споразуменията. Влиянието на въздушния знак Меркурий насърчава откритата комуникация и новаторското мислене във вашите взаимоотношения „на четири очи“. Независимо дали става въпрос за любов или бизнес, този период е подходящ за дискусии, които могат да доведат до прогресивни промени в начина, по който се свързвате и си сътрудничите с другите.

РЕКЛАМА

Във вторник пътуването на Луната в Козирог насочва вниманието ви към шестия дом на здравето и услугите. Този транзит изисква практичен подход към ежедневните ви занимания и работни навици. Това е подходящ момент да организирате живота си, да усъвършенствате практиките си за здравословен живот и да помислите как можете да служите ефективно на другите, като същевременно поддържате собственото си благополучие.

Сюжетът придобива неочакван обрат в сряда, когато Венера прави квадратура с Уран, създавайки напрежение между дванадесети дом на подсъзнанието и девети дом на вярванията и приключенията. Този аспект може да събуди безпокойство или да извади наяве скрити желания за свобода и разширяване, предизвиквайки ви да изследвате нови философии или да се откъснете от остарели вярвания, които вече не ви служат.

РЕКЛАМА

В четвъртък квадратурата на Слънцето с Уран, съчетана с навлизането на Луната във Водолей, акцентира върху вашия седми дом на взаимоотношенията. Това сливане на енергии може да внесе непредсказуемост в партньорствата ви, като ви подтиква да проявите гъвкавост и да намерите новаторски решения, за да поддържате хармония и баланс във връзките си.

Новолунието във Водолей в петък предоставя значителна възможност за обновяване във вашия седми дом. Това е мощно време да си поставите намерения, свързани с взаимоотношенията, да си представите видовете партньорства, които искате да развивате, и да се ангажирате с път на растеж и взаимно уважение с близките си хора.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преминаването на Луната в Риби в събота измества фокуса към осмия ви дом на трансформацията и споделените ресурси. Този транзит подтиква към интроспекция и емоционална дълбочина, като ви насърчава да се впуснете в тайните на интимността и да обмислите даването и приемането в най-близките ви връзки.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между седмия ви дом на партньорството и десетия ви дом на кариерата и публичния имидж. Този аспект ви предизвиква да балансирате между стремежите си в личните си връзки и амбициите си в професионалния живот, като ви напомня за важността на подхранването на двете области за цялостно израстване.

Pin It on Pinterest

Сподели