Изберете страница

Лъв – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През седмицата от 7 до 13 януари 2024 г., когато Лъв навлиза в астрологичния пейзаж, се появяват разнообразни влияния, които ще засегнат различни аспекти от живота ви. Навлизането на Луната в Стрелец на 7 януари подчертава вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този транзит разпалва страстта ви и ви насърчава да се отдадете на творческите си занимания и да се наслаждавате на удоволствията на живота. Аспектът на Венера с Лилит в същия ден обаче може да донесе предизвикателства във вашия 4-ти дом на дома и семейството, което може да предизвика напрежение в личните взаимоотношения или в домашната ви среда. Това е време за намиране на баланс между нуждата ви от себеизразяване и отговорностите ви у дома.

РЕКЛАМА

На 9 януари Меркурий в квадрат с Нептун, с Меркурий във вашия 5-и дом и Нептун във вашия 8-ми дом на трансформацията и общите ресурси, може да доведе до недоразумения или объркване, особено в романтичните или творческите комуникации. При ретрограден Меркурий е важно да се изразявате ясно и да внимавате как думите и действията ви се възприемат от другите.

Навлизането на Луната в Козирог на 10 януари премества фокуса ви към вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Този период носи хармоничен аспект на Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които оказват влияние съответно върху вашия 6-ти и 4-ти дом. Тези аспекти предполагат отлично време за прилагане на иновативни промени в ежедневието или работата ви, като същевременно гарантират, че поддържате стабилна основа и рутина.

На 11 януари настъпва Новолуние в Козирог, което предлага ново начало по въпроси, свързани със здравето и ежедневието ви. Освен това Венера в тригон с Хирон, с Венера в 5-ия ви дом и Хирон в 9-ия ви дом на висшето образование и философията, предоставя възможност за изцеление и израстване във вашето лично изразяване и убеждения.

Тъй като Луната преминава във Водолей на 12 януари, активирайки 7-ия ви дом на партньорствата и близките взаимоотношения, ви насърчаваме да се съсредоточите върху връзките си с другите. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 6-ти дом и Юпитер в 10-ти дом на кариерата и репутацията, засилва стремежа и амбицията ви както в професионалните, така и в личните ви взаимоотношения.

През тази седмица, с ретроградното движение на Уран във вашия 10-ти дом до 27 януари 2024 г., може да се окаже, че преоценявате кариерните си цели и публичния си имидж. Това е период за обмисляне на нови подходи и иновации в професионалния ви живот.

РЕКЛАМА

Съвет за Лъв

  • Отдайте се на творческите и романтичните си занимания, но останете внимателни към семейните и домашните си задължения.
  • Общувайте ясно по лични и творчески въпроси, особено при ретрограден Меркурий.
  • Възприемайте иновативни подходи в работата и ежедневието си, като същевременно поддържате стабилна основа.
  • Използвайте Новолунието, за да си поставите намерения или да започнете нови навици, свързани със здравето и работата.
  • Изследвайте възможностите за личностно израстване и изцеление във вашите убеждения и себеизразяване.
  • Съсредоточете се върху укрепването и балансирането на личните и професионалните си взаимоотношения.
  • Обмислете целите на кариерата и публичния си имидж, като обмислите нови насоки и иновации.

Тази седмица за Лъва е посветена на хармонизирането на вашата жизнена креативност и страст с практическите аспекти на ежедневието и взаимоотношенията ви. Позволете на космическите енергии да ви водят към растеж, разбиране и удовлетворение както в личната, така и в професионалната ви сфера.

Pin It on Pinterest

Сподели