Изберете страница

Лъв – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

С разгръщането на седмицата с новолунието в Овен в понеделник, което хвърля своето сияние върху вашия 9-и дом на изследванията, системите от убеждения и висшето образование, вие сте поканени да приемете духа на смелото приключение. Това лунно събитие ви подтиква да преследвате нови преживявания, да разширявате съзнанието си чрез учене и изследване и да си поставяте намерения, които отразяват стремежа ви към по-дълбоко разбиране на света. Независимо дали става въпрос за планиране на пътуване, потапяне в нова книга или изследване на тема, която разпалва страстта ви, Вселената ви насърчава да скочите напред.

РЕКЛАМА

Във вторник Луната преминава в Телец, подчертавайки вашия 10-ти дом на кариерата и публичния имидж. Тази промяна поставя началото на период на заземяване, като ви призовава да проявите приключенските си стремежи в осезаеми постижения. Помислете как стремежът ви към знания и разширяване може да бъде приложен в професионалния ви живот, като подобрите репутацията и влиянието си. Това е време за практическо планиране и поставяне на основите на бъдещия успех, като гарантирате, че кариерата ви съответства на истинския ви път.

В средата на седмицата се разкрива мощен съвпад между Марс и Сатурн в Риби, който засяга вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Това съвпадение изисква смелост и дисциплина, като ви подтиква да се изправите срещу и да приемете по-дълбоките промени, които настъпват във вас. Това е период за интроспекция и емоционална честност, за зряло справяне с въпроси, свързани с интимността и финансите. Приемете това време, за да преоцените какво наистина цените на душевно ниво и как можете да споделяте по-дълбоко с тези, на които имате доверие.

РЕКЛАМА

До четвъртък, когато Луната се премести в Близнаци и вашия 11-и дом на приятелствата и колективните цели, в съчетание със съединението на Слънцето с Меркурий в Овен, ви обгръща оживена социална енергия. Общуването тече свободно, идеите искрят, а връзките ви с приятелите и общността се зареждат с енергия. Това е отлично време да изразите уникалните си идеи, да участвате в стимулиращи разговори и да си сътрудничите по проекти, които отразяват вашите идеали и стремежи.

Кулминацията на седмицата е в събота с навлизането на Луната в Рак и във вашия 12-и дом на подсъзнанието, самотата и скритите въпроси. Тази фаза предизвиква по-спокойно и рефлексивно настроение, като ви подтиква да се обърнете навътре и да се вслушате в шепота на вътрешното си аз. Това е време за емоционално изцеление, за освобождаване от минали болки и за духовна подготовка за новия лунен цикъл. Приемете този период на почивка и самоанализ, като позволите на интуицията си да ви води към вътрешен мир и обновление.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели