Изберете страница

Месечен хороскоп за август 2024 г.

юни 30, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

По-големи астрологични събития за месец август

• 4 август 2024 г.: Новолуние в Лъв

• 5 август 2024 г.: Венера навлиза в Дева

• 5 август 2024 г.: Меркурий става ретрограден (до 29 август)

• 19 август 2024 г.: Пълнолуние във Водолей

• 22 август 2024 г.: Слънцето навлиза в Дева

• 29 август 2024 г.: Венера навлиза във Везни

• Сатурн, Нептун, Плутон, Възел и Хирон са ретроградни през целия август.

РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Август носи интроспекция и трансформация, особено в отношенията ви. С ретрограден Меркурий, внимавайте за грешки в комуникацията и използвайте това време, за да разрешите минали проблеми. Новолунието в Лъв зарежда творческите проекти, предлагайки ново начало във вашата кариера. Влизането на Венера във Везни на 29 август ще хармонизира партньорствата ви, носейки баланс и взаимно разбирателство. Приемете ретроградите като възможности за личностно израстване и по-дълбоки връзки.

Още: Подробен Хороскоп за Овен за август 2024

Телец (20 април – 20 май)

Август се фокусира върху задълбочаване на семейните връзки и създаване на хармонична домашна среда. Ретроградният Меркурий може да донесе комуникационни предизвикателства, но е подходящ момент за разрешаване на минали недоразумения. Новолунието в Лъв подчертава вашите финансови цели, което го прави чудесно време за поставяне на нови намерения. Докато Венера навлезе във Везни, ще почувствате по-силно желание за баланс и красота в ежедневието си. Прегърнете ретроградите, за да размишлявате върху вашите ценности и взаимоотношения.

Още: Подробен Хороскоп за Телец за август 2024

Близнаци (21 май – 20 юни)

Този месец набляга на личностното израстване и изцелението, особено в комуникацията. Ретроградният Меркурий в Дева може да доведе до недоразумения, така че практикувайте ясна и състрадателна комуникация. Новолунието в Лъв енергизира социалния ви живот, насърчавайки нови връзки и възможности за работа в мрежа. Влизането на Венера във Везни повишава креативността ви и носи хармония в романтичните начинания. Използвайте това време, за да преразгледате и прецизирате целите и взаимоотношенията си.

Още: Подробен Хороскоп за Близнаци за август 2024

Рак (21 юни – 22 юли)

Август се фокусира върху балансирането на личния и професионалния ви живот, с акцент върху финансовата стабилност. Ретроградният Меркурий може да причини забавяне на комуникацията и договорите, така че бъдете търпеливи и проверявайте отново подробностите. Новолунието в Лъв предлага ново начало във вашите финанси, което го прави чудесно време за поставяне на нови цели. Влизането на Венера във Везни на 29 август подчертава дома и семейството, носейки хармония и баланс. Прегърнете ретроградите за интроспекция и личностно израстване.

Още: Подробен Хороскоп за Рак за август 2024

РЕКЛАМА

Лъв (23 юли – 22 август)

Този месец е посветен на себеизразяването и личностното израстване, с фокус върху нови начала. Ретроградният Меркурий може да донесе комуникационни предизвикателства, така че бъдете ясни и търпеливи. Новолунието във вашия знак на 4 август енергизира личните проекти и кариерните стремежи. Влизането на Венера във Везни подобрява социалния ви живот и носи хармония в отношенията. Използвайте това време за интроспекция, изцеление и поставяне на нови цели.

Още: Подробен Хороскоп за Лъв за август 2024

Дева (23 август – 22 септември)

Август набляга на самоанализа и личностното израстване, с фокус върху вашите взаимоотношения. Ретроградният Меркурий във вашия знак ви насърчава да преразгледате минали проблеми и да усъвършенствате комуникационните си умения. Новолунието в Лъв предлага ново начало във вашия духовен и емоционален живот. Влизането на Венера във Везни на 29 август подчертава финансовата стабилност и споделените ресурси. Прегърнете ретроградите за дълбоко размишление и изцеление.

Още: Подробен Хороскоп за Дева за август 2024

Везни (23 септември – 22 октомври)

Този месец носи фокус върху социалните връзки и личностното израстване. Ретроградният Меркурий може да причини недоразумения, така че практикувайте ясна комуникация. Новолунието в Лъв енергизира социалния ви живот, насърчавайки нови приятелства и сътрудничества. Влизането на Венера във вашия знак на 29 август засилва вашия чар и носи хармония във вашите взаимоотношения. Използвайте това време за интроспекция и за усъвършенстване на целите си.

Още: Подробен Хороскоп за Везни за август 2024

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Август е месец на дълбок самоанализ и трансформация, особено във вашите взаимоотношения и кариера. Ретроградният Меркурий може да донесе комуникационни предизвикателства, така че бъдете търпеливи и ясни. Новолунието в Лъв предлага ново начало в професионалния ви живот, което го прави чудесно време за поставяне на нови цели. Влизането на Венера във Везни засилва вашето желание за хармония и баланс. Прегърнете ретроградите за личностно израстване и изцеление.

Още: Подробен Хороскоп за Скорпион за август 2024

РЕКЛАМА

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Този месец набляга на изследването и личностното израстване, с фокус върху висшето образование и пътуванията. Ретроградният Меркурий може да доведе до забавяне на комуникацията и плановете за пътуване, така че бъдете гъвкави. Новолунието в Лъв енергизира вашето желание за нови преживявания и философски занимания. Влизането на Венера във Везни подобрява социалния ви живот и носи хармония в отношенията. Използвайте това време за интроспекция и за поставяне на нови цели.

Още: Подробен Хороскоп за Стрелец за август 2024

Козирог (22 декември – 19 януари)

Август се фокусира върху личната трансформация и финансовата стабилност, с акцент върху споделените ресурси. Ретроградният Меркурий може да причини забавяне във финансовите въпроси, така че бъдете търпеливи и задълбочени. Новолунието в Лъв предлага ново начало във вашите интимни връзки и финансови партньорства. Влизането на Венера във Везни на 29 август подобрява професионалните ви отношения и носи хармония във вашата кариера. Прегърнете ретроградите за интроспекция и личностно израстване.

Още: Подробен Хороскоп за Козирог за август 2024

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Този месец набляга на взаимоотношенията и личностното израстване, с фокус върху партньорствата. Ретроградният Меркурий може да донесе комуникационни предизвикателства, така че практикувайте търпение и яснота. Новолунието в Лъв зарежда вашите партньорства, което го прави чудесно време за поставяне на нови цели за връзка. Влизането на Венера във Везни подобрява социалния ви живот и носи хармония във вашите връзки. Използвайте това време за интроспекция и за усъвършенстване на целите си.

Още: Подробен Хороскоп за Водолей за август 2024

Риби (19 февруари – 20 март)

Август се фокусира върху личностното израстване и благополучието, с акцент върху ежедневието и здравето. Ретроградният Меркурий може да причини недоразумения в отношенията, така че бъдете ясни и състрадателни. Новолунието в Лъв предлага ново начало във вашите работни и здравни процедури, което го прави чудесно време за поставяне на нови цели. Влизането на Венера във Везни засилва емоционалните ви връзки и носи хармония в интимните отношения. Прегърнете ретроградите за дълбоко размишление и изцеление.

Още: Подробен Хороскоп за Риби за август 2024

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели