Изберете страница

Месечен Хороскоп за Юли 2024

юни 1, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

По-големи астрологични събития за месец юли

  • 2 юли 2024 г. Меркурий влиза в знака на Лъва
  • 5 юли 2024 г. Новолуние в Рак
  • 11 юли 2024 г. Венера навлиза в знака на Лъва
  • 21 юли 2024 г. Пълнолуние в Козирог
  • 20 юли 2024 г. Марс навлиза в Близнаци
  • 22 юли 2024 г. Слънцето навлиза в знака на Лъва
  • 25 юли 2024 г. Меркурий навлиза в Дева
  • Сатурн е в ретроградно движение през целия месец
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Юли носи тласък на творческите и комуникационните ви умения с навлизането на Меркурий в знака на Лъва на 2-ри. Използвайте тази енергия, за да стартирате нови проекти или да формулирате идеите си по-ясно. Новолунието в Рак на 5-и насърчава емоционалното обновяване и поставянето на нови намерения за дома и семейството. Венера в Лъв от 11-и разпалва страстта в любовния ви живот, което го прави идеално време за романтични занимания. Пълнолунието в Козирог на 21-ви подчертава значението на кариерата ви, като води до признание или до завършване на важен проект.

Още: Подробен Хороскоп за Овен за юли 2024

Телец (20 април – 20 май)

През този месец се съсредоточете върху дома и семейството си, тъй като Меркурий навлиза в Лъв на 2-ри, насърчавайки оживената комуникация и новите идеи за вашето жизнено пространство. Новолунието в Рак на 5-и носи нови начала в общуването и ангажиментите ви в местната общност. Венера в Лъв от 11-и добавя топлина и хармония в домашния ви живот, което прави подобренията в дома и семейните събирания възхитителни. Пълнолунието в Козирог на 21-ви акцентира върху ученето и пътуванията, като кулминацията е важна реализация или постижение.

Още: Подробен Хороскоп за Телец за юли 2024

Близнаци (21 май – 20 юни)

Юли е месец за подобряване на финансовите и комуникационните ви умения с навлизането на Меркурий в Лъв на 2-ри. Новолунието в Рак на 5-и отваря врати към нови възможности за доходи и по-добро управление на финансите. Венера в Лъв от 11-и внася чар и креативност в разговорите ви, което прави социалните контакти по-приятни. Пълнолунието в Козирог на 21-ви осветява споделените ресурси и дълбоките емоционални връзки, което води до значителни трансформации в тези области.

Още: Подробен Хороскоп за Близнаци за юли 2024

Рак (21 юни – 22 юли)

Новолунието във вашия знак на 5-и отбелязва мощно време за определяне на лични намерения и започване на нови начинания. Меркурий в Лъв от 2-и дава тласък на финансовите ви дискусии и стратегии, като ви помага да управлявате ресурсите ефективно. Венера в Лъв от 11-и засилва финансовите ви перспективи и личните ви ценности, като ви предоставя възможности за увеличаване на доходите и самоуважението. Пълнолунието в Козирог на 21-ви подчертава партньорствата, което води до важни развития в близките ви взаимоотношения.

Още: Подробен Хороскоп за Рак за юли 2024

РЕКЛАМА

Лъв (23 юли – 22 август)

Юли е месец на личностно и професионално израстване за вас, Лъв. Меркурий навлиза във вашия знак на 2-ри, засилвайки комуникацията и себеизразяването ви. Новолунието в Рак на 5-и насърчава интроспекцията и духовното обновление, като ви помага да си поставите нови лични цели. Венера навлиза във вашия знак на 11-и, засилвайки обаянието и привлекателността ви, което го прави отлично време за романтика и грижа за себе си. Пълнолунието в Козирог на 21-ви поставя акцент върху здравето и ежедневните задължения, като ви подтиква да постигнете баланс и благополучие.

Още: Подробен Хороскоп за Лъв за юли 2024

Дева (23 август – 22 септември)

С навлизането на Меркурий в Лъв на 2-ри юли започва с фокус върху интроспекцията и духовното израстване за Девите. Новолунието в Рак на 5 юли носи ново начало в социалния ви живот, като ви насърчава да се свържете с нови групи и приятели. Венера в Лъв от 11-и засилва вътрешния ви мир и духовните ви практики, което го прави подходящо време за медитация и самоанализ. Пълнолунието в Козирог на 21-ви подчертава творчеството и романтиката, което води до удовлетворяващи лични постижения.

Още: Подробен Хороскоп за Дева за юли 2024

Везни (23 септември – 22 октомври)

Меркурий навлиза в знака на Лъва на 2-ри, като дава тласък на социалните ви умения и уменията за общуване, Везни. Новолунието в Рак на 5-и подчертава новите начинания в кариерата ви, което го прави отлично време за поставяне на професионални цели. Венера в Лъв от 11-и добавя чар и хармония в социалните ви контакти, което улеснява контактите ви с влиятелни хора. Пълнолунието в Козирог на 21-ви акцентира върху дома и семейството, като подтиква към важни решения или постижения в домашния ви живот.

Още: Подробен Хороскоп за Везни за юли 2024

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Юли започва с фокус върху кариерата и публичния ви имидж, тъй като Меркурий навлиза в Лъв на 2-ри. Новолунието в Рак на 5-и ви насърчава да си поставите нови намерения за учене и личностно израстване. Венера в Лъв от 11-и внася топлина и хармония в професионалните ви взаимоотношения, като подобрява репутацията и перспективите ви за кариера. Пълнолунието в Козирог на 21-ви набляга на комуникацията и общността, което води до значително развитие в тези области.

Още: Подробен Хороскоп за Скорпион за юли 2024

РЕКЛАМА

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Меркурий навлиза в знака на Лъва на 2-ри, като засилва способността ви да мислите и общувате за висшето образование и пътуванията. Новолунието в Рак на 5-и носи ново начало във финансовия и емоционалния ви живот, като ви насърчава да проучите нови инвестиционни възможности и дълбоки емоционални връзки. Венера в Лъв от 11-и добавя чар и ентусиазъм в общуването ви, което прави пътуванията и ученето по-приятни. Пълнолунието в Козирог на 21-ви подчертава личните ви ресурси, което води до важни финансови осъзнавания.

Още: Подробен Хороскоп за Стрелец за юли 2024

Козирог (22 декември – 19 януари)

Юли започва с фокус върху трансформацията и дълбоките емоционални връзки с навлизането на Меркурий в Лъв на 2-ри. Новолунието в Рак на 5-и носи ново начало във взаимоотношенията ви, което го прави чудесно време за определяне на намерения за партньорства. Венера в Лъв от 11-и засилва интимните ви връзки и споделените ресурси, като носи хармония и финансови възможности. Пълнолунието във вашия знак на 21-ви подчертава личните постижения и самоусъвършенстването, отбелязвайки важен етап във вашия път.

Още: Подробен Хороскоп за Козирог за юли 2024

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Меркурий навлиза в знака на Лъва на 2-ри, като дава тласък на партньорствата и комуникационните ви умения. Новолунието в Рак на 5-и подчертава новото начало в работата и здравето ви, като ви насърчава да възприемете по-здравословни навици и по-ефективни работни практики. Венера в Лъв от 11-и добавя топлота и очарование към взаимоотношенията ви, което го прави чудесно време за романтични занимания и укрепване на връзките. Пълнолунието в Козирог на 21-ви подчертава вашия духовен и вътрешен свят, което води до значителни лични прозрения.

Още: Подробен Хороскоп за Водолей за юли 2024

Риби (19 февруари – 20 март)

Юли е месец за съсредоточаване върху работата, здравето и творчеството с навлизането на Меркурий в Лъв на 2-ри. Новолунието в Рак на 5-и носи ново начало в романтичния ви живот и творческите ви проекти, което го прави отлично време да започнете нещо ново. Венера в Лъв от 11-и подобрява ежедневието и работната ви среда, като внася хармония и удоволствие в ежедневието ви. Пълнолунието в Козирог на 21-и акцентира върху приятелствата и дългосрочните цели, което води до важни постижения и реализации в тези области.

Още: Подробен Хороскоп за Риби за юли 2024

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели