Изберете страница

Месечен Хороскоп за Май 2024

мар. 31, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

По-големи астрологични събития за месец май

  • 2 май 2024 г: Плутон е ретрограден през целия месец.
  • 8 май 2024 г: Новолуние в Телец.
  • 15 май 2024 г: Меркурий навлиза в Телец.
  • 20 май 2024 г: Слънцето навлиза в Близнаци.
  • 23 май 2024 г: Пълнолуние в Стрелец.
  • 23 май 2024 г: Венера навлиза в Близнаци.
  • 25 май 2024 г: Юпитер навлиза в Близнаци.
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Май носи танц на силата и амбицията, Овни. С ретроградния Плутон преосмислете какво ви движи. Новолунието нашепва за просперитет; време е да посеете семената на финансовия растеж. Меркурий и Венера акцентират върху комуникацията и социалните връзки, превръщайки месеца в подходящ за изразяване и дълбоко свързване. Скокът на Юпитер обещава експанзия в мислите ви и местни пътувания. Впуснете се в месеца с любопитство!

Още: Подробен Хороскоп за Овен за май 2024

Телец (20 април – 20 май)

Вашият сезон започва с трансформиращи енергии, Телец. Новолунието във вашия знак сигнализира за лично прераждане, а Меркурий насърчава сърдечните разговори. Слънцето и Венера се придвижват, за да осветят финансовите ви сектори и сектора на самооценката, приканвайки към изобилие. Юпитер носи период на личностно израстване и оптимизъм. Приемете промяната и позволете на ценностите си да ви водят към просперитет.

Още: Подробен Хороскоп за Телец за май 2024

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, май е космически призив за самоанализ преди сезона на рождените ви дни. С планетите, подчертаващи вашия духовен 12-и дом, търсете уединение и мъдрост в тишината. Навлизането на Слънцето във вашия знак събужда отново желанието ви за живот, а Венера и Юпитер обещават личен чар и израстване. Връзките разцъфтяват под това астрално влияние. Месецът е подходящ за големи мечти и подготовка за трансформация.

Още: Подробен Хороскоп за Близнаци за май 2024

Рак (21 юни – 22 юли)

Фокусът върху общността и мечтите определя вашия май, Рак. Ретроградният Плутон изисква дълбок размисъл за приятелствата и колективните цели. Новолунието и Меркурий в Телец ви подтикват да се свържете и да общувате с племето си. Тъй като Слънцето премества фокуса към вашия духовен сектор, приемете интроспекцията. Венера и Юпитер в Близнаци обещават социални радости и разширяване. Споделяйте широко сърцето си.

Още: Подробен Хороскоп за Рак за май 2024

РЕКЛАМА

Лъв (23 юли – 22 август)

Май осветява професионалните ви стремежи, Лъв. Плутон ретроградира във вашия сектор на амбициите, като подтиква към преоценка на кариерните цели. Новолунието и Меркурий в Телец подчертават вашите постижения и работа в мрежа. С навлизането на Слънцето в Близнаци социалният ви кръг се разширява, което носи радост и нови връзки. Венера и Юпитер ви насърчават да мечтаете мащабно. Обществената и социалната ви сфера са изпълнени с възможности.

Още: Подробен Хороскоп за Лъв за май 2024

Дева (23 август – 22 септември)

За Девите май е свързан с разширяване на хоризонтите ви. Ретроградният Плутон приканва към интроспекция на убежденията и знанията. Новолунието и Меркурий в Телец насърчават ученето и общуването. С преминаването на Слънцето в Близнаци фокусът върху кариерата набира скорост, а Венера и Юпитер засилват професионалния ви чар и възможности. Това е месец за учене, израстване и постигане на резултати.

Още: Подробен Хороскоп за Дева за май 2024

Везни (23 септември – 22 октомври)

Трансформацията е вашата тема през май, Везни. Плутон ретроградира във вашия сектор на промяната, призовавайки към дълбоки лични промени. Новолунието и Меркурий в Телец задълбочават интимните връзки. Сезонът на Близнаци разпалва приключенския ви дух, а Венера и Юпитер разширяват стремежа ви към знания и опит. Приемете промяната и позволете на любопитството да ви води към растеж.

Още: Подробен Хороскоп за Везни за май 2024

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Отношенията заемат централно място през май, Скорпионе. Ретроградният Плутон във вашия сектор на комуникацията подтиква към честни разговори. Новолунието в Телец носи ново начало в партньорствата, а Меркурий помага за разбирателството. Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци подчертават интимността и споделените ресурси, като обещават дълбоки връзки и трансформации. Навигирайте през месеца с откритост и дълбочина.

Още: Подробен Хороскоп за Скорпион за май 2024

РЕКЛАМА

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Май ви призовава да балансирате между работата и здравето, Стрелци. Плутон ретроградира във финансовия ви сектор, като подтиква към преразглеждане на ценностите. Новолунието в Телец освежава здравословните ви процедури, а Меркурий подобрява ежедневната организация. Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци се фокусират върху взаимоотношенията, носейки радост и растеж чрез връзки. Приемете хармонията и здравето през този месец.

Още: Подробен Хороскоп за Стрелец за май 2024

Козирог (22 декември – 19 януари)

Творчеството и себеизразяването са в центъра на вниманието през май, Козирог. Ретроградният Плутон предизвиква вашата идентичност и представяне. Новолунието в Телец вдъхновява творчески проекти, а Меркурий подхранва изразителните ви способности. Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци призовават да се обърне внимание на здравето и службата, предлагайки растеж чрез ежедневни практики. Това е месец за създаване, изразяване и трансформация.

Още: Подробен Хороскоп за Козирог за май 2024

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Домът и сърцето са областите, върху които се фокусирате, Водолей. С ретроградния Плутон във вашия обществен сектор се замислете за социалните си връзки. Новолунието в Телец и Меркурий насочват вниманието към семейството и емоционалната сигурност. Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци разпалват творческия ви дух, обещавайки радост и лична експанзия. Отглеждайте комфорт и творчество през май.

Още: Подробен Хороскоп за Водолей за май 2024

Риби (19 февруари – 20 март)

Общуването и връзката озаряват вашия май, Риби. Ретроградният Плутон изисква интроспекция на приятелствата. Новолунието в Телец и Меркурий засилват взаимодействията ви на местно ниво и обучението. С преминаването на Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци фокусът се премества върху дома и емоционалните основи, което насърчава грижата и растежа. Говорете от сърце и отглеждайте своето убежище.

Още: Подробен Хороскоп за Риби за май 2024

Pin It on Pinterest

Сподели