Изберете страница

Месечен Хороскоп за Март 2024

ян. 30, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Март се разгръща с космически килим, богат на промени и интроспекция, като предвещава месец, в който личното израстване и емоционалната яснота заемат централно място. Пълнолунието в Риби осветява небето, приканвайки всички знаци да се потопят в дълбините на интуицията си и да приемат трансформиращата сила на емоциите си. С навлизането на Меркурий в Овен се разпалва искрата на динамичното общуване, което ни подтиква да изразим новопридобитите си прозрения с дързост и яснота. Нежното плъзгане на Венера в Риби вплита нишка на състрадателна любов и артистично вдъхновение във взаимоотношенията ни, като смекчава сърцата и отваря умовете. През този месец позволете на небесния танц да ви води по пътя на себепознанието и сърдечните връзки, тъй като звездите се подреждат в една линия, за да разкрият пътя към вътрешна хармония и външна изява.

Астрологични събития за месец март

 • 1 март 2024 г: Слънце секстил Юпитер
 • 3 март 2024 г: Венера квадрат Нептун
 • 8 март 2024 г: Меркурий съвпад Нептун
 • 10 март 2024 г: Новолуние в Риби
 • 10 март 2024 г: Меркурий навлиза в Овен
 • 11 март 2024 г: Венера навлиза в Риби
 • 17 март 2024 г: Слънце съвпад Нептун
 • 20 март 2024 г: Слънцето навлиза в Овен
 • 22 март 2024 г: Марс влиза в Риби
 • 24 март 2024 г: Венера секстил Юпитер
 • 25 март 2024 г: Пълнолуние във Везни
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Март носи вихрушка от енергия в 12-ия ви дом на интроспекцията, Овни, особено със секстила на Слънцето с Юпитер, който осветява пътищата към духовно израстване и вътрешен мир. Новолунието в Риби на 10-и отбелязва ключов момент за самоанализ, като ви подтиква да се освободите от минали тежести. Когато Меркурий навлезе във вашия знак в същия ден, вашият 1-ви дом на Аз-а се превръща в огнище на активност, изостря комуникацията ви и извежда на преден план смели идеи. Съединението на Слънцето с Нептун в средата на месеца задълбочава интуитивните ви прозрения, а Пълнолунието във Везни на 25-и подчертава 7-ия ви дом на партньорството, като внася баланс в отношенията. Възползвайте се от интроспективните енергии на този месец, за да се подготвите за подмладяващия взрив, когато Слънцето навлезе във вашия знак на 20-и, възвестявайки личната ви нова година.

Още: Подробен Хороскоп за Овен за Март 2024

Телец (20 април – 20 май)

Телец, през март ще се наслаждавате на блясъка на личните си постижения, тъй като Слънцето прави секстил с Юпитер, подсилвайки 11-ия ви дом на надеждите и мечтите. Квадратурата на Венера с Нептун обаче може да внесе известно объркване в 10-ия ви дом на кариерата и да ви подтикне към предпазливост в професионалните взаимоотношения. Съвпадът между Меркурий и Нептун на 8-и във вашия 11-и дом ви вдъхновява с визионерски идеи за бъдещето, въпреки че яснотата на тези виждания може да бъде поставена на изпитание. Навлизането на Венера в знака на Рибите и последвалият секстил с Юпитер по-късно през месеца зареждат 11-ия ви дом с благоприятни възможности за общуване със съмишленици и разширяване на социалния ви кръг. Пълнолунието във Везни на 25-и осветява 6-ия ви дом на ежедневието, като подтиква към преоценка на баланса между работата и личния живот. Този месец е свързан с това да мечтаете мащабно, но да останете здраво стъпили на земята.

Още: Подробен Хороскоп за Телец за Март 2024

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, през март фокусът ви се измества към кариерата и публичния имидж, като в началото на месеца Слънцето прави секстил с Юпитер, осветявайки вашия 10-ти дом. Очаквайте растеж и разрастване в професионалните си начинания, но внимавайте за прекалени идеализации, особено след като Венера образува квадратура с Нептун, което може да замъгли преценката във вашия 9-и дом на убежденията. Съвпадът между Меркурий и Нептун носи прилив на творчество и интуиция в сектора на кариерата ви, съчетавайки въображението с интелекта. Новолунието в Риби насърчава ново начало или нов проект в работата. С навлизането на Слънцето в Овен вашият 11-и дом на социалните мрежи се оживява, обещавайки нови връзки и сътрудничества. Месецът завършва с Пълнолуние във Везни, което подчертава вашия 5-и дом на творчеството и романтиката, напомняйки ви да балансирате професионалните стремежи с личните страсти.

Още: Подробен Хороскоп за Близнаци за Март 2024

Рак (21 юни – 22 юли)

Март се разгръща с експанзивна перспектива за вас, Раци, тъй като Слънцето прави секстил с Юпитер, подсилвайки вашия 9-и дом на пътуванията и висшето образование. Този аспект ви насърчава да разширите хоризонтите си, въпреки че квадратурата на Венера с Нептун ви съветва да внимавате с илюзиите в 8-ия ви дом на споделените ресурси. Съвпадът между Меркурий и Нептун задълбочава желанието ви за знания, като съчетава логиката с интуицията. Новолунието в Риби ви приканва да се впуснете в духовно или образователно пътуване. С навлизането на Венера в Риби вашият 9-и дом е допълнително благословен с хармония и разбирателство в междукултурните отношения. Навлизането на Слънцето в Овен зарежда с енергия вашия 10-ти дом на кариерата, като предвещава период на действие и инициативност. Пълнолунието във Везни в края на месеца привлича вниманието към вашия 4-ти дом на дома, като ви подтиква да намерите баланс между личния и професионалния живот.

Още: Подробен Хороскоп за Рак за Март 2024

РЕКЛАМА

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъв, март насочва вниманието ви към по-дълбоки връзки и трансформации, като секстилът на Слънцето с Юпитер осветява вашия 8-и дом на интимността и общите финанси. Този период обещава растеж и положителни промени в близките взаимоотношения, въпреки че квадратурата на Венера с Нептун може да донесе някои предизвикателства в 7-ия ви дом на партньорствата, замъглявайки яснотата и разбирането. Съвпадът между Меркурий и Нептун ви приканва да навлезете в емоционалните дълбини, предлагайки прозрения за личните и общите ресурси. Новолунието в Риби предполага пренастройване на финансовите споразумения или емоционалните ангажименти. С преминаването на Слънцето в Овен се активира вашият 9-и дом на приключенията и философията, като ви насърчава да търсите нови преживявания, които да разширят мирогледа ви. Пълнолунието във Везни носи момент на кулминация във вашия 3-ти дом на общуването, подчертавайки важността на открития диалог и душевното равновесие.

Още: Подробен Хороскоп за Лъв за Март 2024

Дева (23 август – 22 септември)

През март тази година, Деви, вашите взаимоотношения заемат централно място, особено със секстила на Слънцето с Юпитер, който облъчва вашия 7-и дом на партньорствата, насърчавайки растежа и оптимизма във връзките. Въпреки това Венера в квадрат с Нептун може да внесе известно объркване или разочарование в 6-ия ви дом на здравето и ежедневието, като ви подтиква да поддържате ясни граници и реалистични очаквания. Съвпадът на Меркурий и Нептун в 7-ия ви дом задълбочава разговорите и емоционалния обмен, размивайки границите между мисъл и чувство. Новолунието в Риби предлага ново начало във взаимоотношенията, насърчавайки поемането на нови ангажименти или разбирателства. Навлизането на Венера в Риби и секстилът ѝ с Юпитер по-късно през месеца допълнително засилват способността ви да се свързвате на дълбоко емоционално ниво. Пълнолунието във Везни на 25-и акцентира върху втория ви дом на ресурсите, като ви подтиква да преразгледате какво цените най-много във взаимоотношенията си.

Още: Подробен Хороскоп за Дева за Март 2024

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везни, март открива период на самоанализ и лично усъвършенстване, особено когато Слънцето прави секстил с Юпитер, осветявайки вашия 6-ти дом на здравето и ежедневните задължения. Този аспект ви насърчава да подобрите благосъстоянието и продуктивността си. Квадратурата на Венера с Нептун може да внесе някои предизвикателства в 5-ия ви дом на творчеството и романтиката, като ви подтиква да внимавате с прекаленото идеализиране в любовта и артистичните начинания. Съвпадът между Меркурий и Нептун във вашия 6-ти дом внася смесица от интуиция и практичност в ежедневните ви задачи, повишавайки ефективността ви с привкус на творчество. Новолунието в Риби е подходящо време за определяне на намерения за здравето и работните навици. С навлизането на Слънцето в Овен вашият 7-и дом на партньорствата се активира, като фокусира енергията ви върху взаимоотношенията. Пълнолунието във вашия знак на 25-и набляга на личностното израстване и баланса между вашите нужди и тези на другите.

Още: Подробен Хороскоп за Везни за Март 2024

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпион, март е ярко платно за вашето творчество и романтичен живот, като секстилът на Слънцето с Юпитер осветява вашия 5-и дом, обещавайки растеж и радост в тези области. Въпреки това бъдете предпазливи, тъй като Венера образува квадратура с Нептун, което може да хвърли мъгла над вашия 4-и дом на дома и семейството, което да доведе до недоразумения. Съвпадът между Меркурий и Нептун ви приканва да се впуснете в творчески или романтични занимания, съчетавайки острия си интелект с безграничното си въображение. Новолунието в Риби сигнализира за ново начало в любовта или за нов творчески проект. С преминаването на Слънцето в Овен фокусът ви се премества към 6-ти дом на здравето и рутината, като ви подтиква да намерите баланс. Пълнолунието във Везни акцентира върху 12-и дом, като ви насърчава да се освободите от минали обиди и да постигнете вътрешен мир.

Още: Подробен Хороскоп за Скорпион за Март 2024

РЕКЛАМА

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелците март се фокусира върху дома и емоционалните основи, тъй като Слънцето прави секстил с Юпитер, подсилвайки 4-ия ви дом. Този период насърчава създаването на обгрижваща среда, която подкрепя приключенския ви дух. Квадратурата на Венера с Нептун може да размие границите в третия ви дом на общуване, така че яснотата в диалога е от решаващо значение. Съвпадът между Меркурий и Нептун обещава богата, творческа обмяна на мнения в семейството или в близкото ви обкръжение. Новолунието в Риби предлага възможност да пренастроите или преобзаведете жилищното си пространство, като го приведете в по-близък синхрон с вътрешния си свят. С навлизането на Слънцето в Овен петият ви дом на творчеството и романтиката се осветява, внасяйки забавление и страст в живота ви. Пълнолунието във Везни насочва вниманието към вашия 11-и дом на приятелствата и мечтите, подчертавайки значението на социалната ви мрежа за постигането на целите ви.

Още: Подробен Хороскоп за Стрелец за Март 2024

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирог, март носи бурна активност в 3-ия ви дом на общуването, особено със секстила Слънце-Юпитер, насърчаващ ученето и връзките. Квадратурата на Венера с Нептун обаче може да създаде известно объркване във 2-ия ви дом на финансите и ценностите; препоръчва се внимателно обмисляне на инвестициите и разходите. Съвпадът между Меркурий и Нептун засилва способностите ви за убеждаване, като ви позволява да изразявате идеите си с поетичен талант. Новолунието в Риби е идеално време за започване на нови проучвания или писателски проекти. С навлизането на Слънцето в Овен вниманието ви се насочва към четвъртия ви дом на дома, което ви подтиква да създадете по-динамично и подкрепящо лично пространство. Пълнолунието във Везни осветява 10-ия ви дом на кариерата, като довежда до кулминация на професионални проекти или амбиции.

Още: Подробен Хороскоп за Козирог за Март 2024

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеи, през март вниманието ви е насочено към личните ценности и ресурси, тъй като Слънцето прави секстил с Юпитер във вашия 2-ри дом, което потенциално носи възможности за финансов растеж или по-дълбоко разбиране на това, което наистина има значение за вас. Квадратурата на Венера с Нептун обаче може да постави под въпрос усещането ви за себе си във вашия знак, като ви подтикне към преоценка на личната идентичност и на това как тя съответства на вашите ценности. Съвпадът между Меркурий и Нептун насърчава творческото мислене в областта на финансовото планиране или изразяването на вашите уникални идеи. Новолунието в Риби бележи време за поставяне на намерения, свързани с приходите или самооценката. С навлизането на Слънцето в Овен третият ви дом на общуването се зарежда с енергия, вдъхновявайки оживени разговори и нови учебни занимания. Пълнолунието във Везни активира вашия 9-и дом, като ви подтиква да изследвате по-широки хоризонти, независимо дали чрез пътуване, обучение или философско изследване.

Още: Подробен Хороскоп за Водолей за Март 2024

Риби (19 февруари – 20 март)

Риби, март е значим месец за вас, като Слънцето осветява вашия знак и секстилира Юпитер в 3-ия ви дом, подчертавайки личното разширяване чрез общуване и учене. Аспектът квадрат Венера – Нептун може да внесе известно объркване в 12-ия ви дом на подсъзнанието, като ви подтиква да правите разлика между интуиция и илюзия. Съвпадът на Меркурий с Нептун във вашия знак засилва естествения ви емпатичен и интуитивен стил на общуване. Новолунието във вашия знак на 10-и предлага мощна възможност за лично преоткриване или започване на важни лични проекти. Съвпадът на Слънцето с Нептун в средата на месеца задълбочава връзката ви с вашата духовна и творческа същност. С преминаването на Слънцето в Овен фокусът ви се измества към 2-ри дом на ресурсите и самооценката, което ви насърчава да надграждате личните прозрения, придобити по-рано през месеца. Пълнолунието във Везни акцентира върху 8-ия ви дом, подчертавайки трансформациите и емоционалните връзки.

Още: Подробен Хороскоп за Риби за Март 2024

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

 • Получател: Нешко Манев
 • IBAN: BG67UNCR70001599063361
 • BIC: UNCRBGSF
 • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели