Изберете страница

Месечен Хороскоп за Ноември 2023 – Сезона на Стрелеците

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Добре дошли в нашия хороскоп за ноемрви 2023! Със завършването на сезона на Скорпиона навлизаме в жизнерадостните вибрации на Стрелеца. Със Сатурн, който се движи напред, е време да преследваме мечтите си или да рискуваме да ги изгубим. Когато Венера навлезе във Везни, във въздуха се появява нотка романтика, дори сред празничната суматоха.

Въпреки това с Меркурий в Стрелец бъдете внимателни с думите си. Това е време да бъдете смели, но не и дръзки. Имате ли желание за малко страховита емоция? Новолунието в Скорпион предлага намек за това. А преди да се впуснете в празничното пазаруване, защо да не се поглезите малко? С напредването на месеца социалните ви планове може да се увеличат, но това е нормално за крайните месеци. Ноември завършва с енергичната среща на Марс със Стрелец и ярко пълнолуние в Близнаци. Това може да бъде един силен вихър, така че не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си.

РЕКЛАМА

Обзор на хороскопа за ноември 2023 г.

Когато навлизаме в месец Ноември, Вселената има свои собствени планове. този месец обещава смесица от интроспекция, приключения и изразителни моменти – от Сатурн, който се отърсва от дрямката си, до слънцето, което огрява Стрелец. Ето един бърз преглед на това, което звездите са ни подготвили:

 • Завръщане на Сатурн: След като не е бил активен в продължение на 5 месеца, Сатурн се активира отново на 4 ноември. През този неактивен период може да сте имали големи мечти или планове. Сега е моментът да действате по тях или да ги оставите само като мисли.
 • Любовта има значение: На 8 ноември Венера се премества във Везни. Тази промяна може да донесе някои неочаквани емоции, особено в приятелските отношения. За тези, които имат партньорски отношения, нещата може да изглеждат по-ярки. Но бъдете предпазливи, Венера може да създаде неочаквани обрати.
 • Комуникация: На 9 ноември Меркурий навлиза в знака на Стрелеца и така помага на всички да се изразяват по-добре. Само внимавайте да не казвате прекалено много или да не прекалявате с мненията си.
 • Влияние на Скорпиона: Енергията на Скорпиона е силна през ноември. Ако се чувствате авантюристично настроени около 13 ноември, това е добър момент за промяна на външния вид, например да изпробвате нов цвят на косата.
 • Време за Стрелец: От 22 ноември слънцето грее в Стрелец, което носи усещане за приключения. Това може да е забавно за някои, но други може да усетят стрес, особено с наближаването на Деня на благодарността. Важно е да намерите баланс и да се съсредоточите върху грижите за себе си.
 • Бъдете предпазливи: С преминаването на Марс в Стрелец на 24 ноември дискусиите може да станат интензивни. Важно е да бъдете ясни, но любезни. Месецът завършва със забележително пълнолуние в Близнаци на 27 ноември. Ако е възможно, отделете малко време за почивка.
РЕКЛАМА

Важни атрологични дати за ноември 2023

Отбележете тези важни дати в календара си, независимо от зодиакалния си знак:

 • 4 ноември, събота: Сатурн става директен в Риби.
 • 8 ноември, сряда: Венера навлиза във Везни.
 • 9 ноември, четвъртък: Меркурий преминава в Стрелец.
 • 13 ноември, понеделник: Новолунието изгрява в Скорпион.
 • 22 ноември, сряда: Слънцето започва пътуването си през Стрелец.
 • 24 ноември, петък: Марс преминава в Стрелец.
 • 27 ноември, понеделник: През месеца настъпва пълнолуние в Близнаци.
кратък хороскоп за ноември за зодия овен

Овен (21 март – 19 април)

За вас, Овни, ноември е месец, в който можете да се изявите. След като Сатурн отново е активен, е време да осъществите големите си цели. Отношенията стават важни с Венера във Везни, която насърчава доверието. Споделяйте открито чувствата си по време на новолунието в Скорпион. Бъдете предпазливи с думите си, когато Меркурий е в Стрелец, но винаги отстоявайте правата си. Настъпването на сезона на Стрелеца може да донесе някои семейни или парични притеснения. Не забравяйте, че е нормално да кажете „не“. Ако посещавате семейството си, когато Марс навлезе в Стрелец, избягвайте ненужните спорове. Звездите намекват за някаква драма през този месец. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Овен за ноември.

Телец (20 април – 20 май)

Ноември ще бъде голям за вас, Телец. За да извлечете максимална полза от него, трябва да се заемете с неща, които сте отлагали, дори ако това означава да проведете няколко трудни разговора. Когато Сатурн отново стане активен, очаквайте промени в приятелския си кръг. Време е да се разделите с неподходящите приятели. Звездите може да изглеждат така, сякаш са строги към вас по отношение на отсрочките, но не забравяйте, че често сте по-строги към себе си. Затова си поемете дъх и бъдете добри към себе си. Приемете това, което сте, особено когато става въпрос за вашите чувства и желания. Да се преструвате на някой друг няма да проработи и няма да донесе щастие. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Телец за ноември.

РЕКЛАМА

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, ноември ви призовава да постигнете баланс между това да изразявате себе си и да бъдете добър слушател. Това равновесие е от решаващо значение за развитието на взаимоотношенията ви и за потенциалния напредък в кариерата. Въпреки че често се чувствате като неизчерпаем източник на енергия, жизненоважно е да не забравяте важността на почивката. Правилният сън може да повиши продуктивността ви. Макар че по природа сте общителни, този месец с празничното си оживление изисква да дадете приоритет на грижата за себе си. На фона на предстоящите социални срещи не забравяйте да отделите моменти за лична релаксация. Успешното преминаване през ноември означава да поставите себе си на първо място, което от своя страна ще повиши увереността ви. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Близнаци за ноември.

Рак (21 юни – 22 юли)

За вас, Раци, ноември е месец на самоанализ и автентичност. Независимо дали прекарвате време със семейството си, празнувате именни дни или си взимате почивка, важно е да останете верни на себе си. Стабилността на домашния живот е от жизненоважно значение за вашето благополучие, особено в трудни моменти. Може да забележите промени в приятелския си кръг, които не са свързани с някакви минали събития. Когато основата ви се чувства стабилна, особено у дома, справянето със стреса по време на празниците става по-лесно постижимо. Меркурий, комуникаторът, ви помага да се справите с предизвикателни теми. Освен това звездите напълно ви подкрепят в приоритизирането на грижата за себе си през целия месец. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Рак за ноември.

Кратък хороскоп за номеври 2023 за зодия лъв

Лъв (23 юли – 22 август)

Основната ви задача през този месец е да запазите границите си. В по-светъл план, с директното движение на Сатурн, не само любовният ви живот ще получи тласък, но и ще бъдете насърчени да приемете изцяло любовта към себе си. Този акцент върху грижата за себе си ще ви помогне да преминете безпроблемно през високата енергия на сезона на Стрелеца. Макар че ноември приветства леките моменти и забавните разговори с приятели, помислете дали да не намалите времето, което отделяте за социални медии, за да се справите по-добре с празничното напрежение. Не забравяйте, че грижата за себе си е изключително важна, особено към края на месеца. Осигуряването на планирано лично време за почивка ще бъде от полза. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Лъв за ноември.

Дева (23 август – 22 септември)

Ноември обещава някои положителни неща на фона на очакваната празнична драма. Въпреки общите опасения за икономиката, движението на Венера показва потенциално успешен месец за вашата кариера, финанси или творчески начинания. С придвижването на Сатурн напред е време да се освободите от всички задържащи се обиди. Важно е да правите разлика между поставянето на граници и задържането на минали тежести. Този месец ви насърчава да разберете тази разлика. Що се отнася до празниците, изцяло от вас зависи как искате да ги отпразнувате, но не се опитвайте да угаждате на всички. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Дева за ноември.

кратък хороскоп зза зодия Везни

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везни, звездите ви подсказват, че ще се поглезите със себе си. Можете да се насладите на някое козметично или здравословно удоволствие, а с напредването на Сатурн това е зелена светлина да се заемете с него. Независимо дали става дума за нова прическа или татуировка, вярвайте, че те ще ви допълнят идеално. Въпреки общата предпазливост за края на ноември, той ще бъде възхитителен месец за вас. Тази благоприятна промяна до голяма степен се дължи на завръщането на Венера, вашата водеща планета, във вашия знак, която ви обсипва с любов, чар и вероятно просперитет. Не забравяйте, че изобилието е свързано както с начина на мислене, така и с материалното богатство. Затова приемете месеца с отворено сърце и щедрост. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Везни за ноември.

РЕКЛАМА

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпион, когато вашият сезон приключва и Стрелецът заема централно място, няма да ви липсват вълнения. Движението на Сатурн напред в началото на ноември подсказва, че е време да се откажете от прекомерното анализиране на ситуациите. Ненужните притеснения няма да ви служат добре. Новолунието във вашия знак ви подтиква да приемете грешните си удоволствия; не се притеснявайте, тайната ви любов към всичко есенно остава на сигурно място при нас. Макар краят на месеца да носи известно напрежение, яснотата и пряката комуникация могат да ви водят безпроблемно. Помнете, че макар и да имате своите прости удоволствия, вътрешната ви сила е несравнима. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Скорпион за ноември.

Стрелец (22 ноември – 22 декември)

Стрелци, ноември е началото на вашия сезон, така че се пригответе да блеснете. Въпреки че празненствата и евентуалните пътувания могат да бъдат малко хаотични, връзката, която сте изградили с избраното от вас семейство, ще ви помогне да плавате безпроблемно. В началото на сезона Марс ви носи някои примамливи изненади, които стимулират романтичния ви живот, а пълнолунието обещава щипка вълнение. Приемете месеца изцяло, като се освободите от дълготраен страх, който е бил пречка за вас. Потопете се по-дълбоко в ноемврийското си пътешествие. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Стрелец за ноември.

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирог, през ноември настъпва промяна в ежедневието ви, а с наближаването на празниците тя може да се окаже малко претоварваща. Ясно е, че цените графика си. Месецът е време за самоанализ, особено когато става въпрос за стари обиди или недоволства. Освобождаването на тези натрупани чувства е от жизненоважно значение за вашето здраве. Занимавайте се с творчески дейности като изкуство, за да преработите и изразите емоциите си. Въпреки икономическата несигурност, движението на Венера подсказва за потенциални финансови награди или признание. Въпреки това, с преминаването на Марс в напористия Стрелец, може да се почувствате неспокойни. Дайте приоритет на почивката и релаксацията. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Козирог за ноември.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеи, ноември ви предлага ценен урок: да признаете, че винаги има какво да научите. Това осъзнаване може да ви доближи до отдавна желана цел. Въпреки че обикновено сте резервирани към емоциите си, този месец ви подтиква да се отворите към някого, за когото ви е грижа. С наближаването на празничния сезон споделянето на любов и благодарност е от съществено значение както за вас, така и за хората около вас. Въпреки че сте свободни да празнувате по какъвто и да е начин, помислете за прекарване на време с близки приятели или семейството. Изправянето пред стреса на месеца в самота може да доведе до чувство на изолация. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Водолей за ноември.

кратък месечен хороскоп за зодия риби

Риби (19 февруари – 20 март)

Ноември ви насърчава да прегърнете автентичната си същност. Говорете искрено, независимо дали става дума за най-съкровените ви желания или за плановете ви за почивка. По този начин този месец обещава забележителни моменти във взаимоотношенията ви, включващи приятели и семейството. Помнете, че сте ценени, обичани и наистина забележителни. С приключването на месеца се погрижете да отделите малко време за релаксация. След ноемврийската суета със сигурност ще го оцените. Вижте вашия подробен месечен хороскоп за зодия Риби за ноември.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели