Изберете страница

Овен – Месечен Хороскоп за Май 2024

мар. 31, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Овни, този май сте на прага на някои възхитителни и неочаквани обрати, тъй като космосът подготвя поредица от събития, които обещават да ви държат нащрек. С ретроградното пътуване на Плутон, което започва на 2 май и навлиза в подземния свят на 10-ия ви дом, вие се каните да преоцените какво означават за вас властта и амбицията. Не става въпрос само за достигане на върха, а за разбиране на пътя на душата до там.

РЕКЛАМА

Когато Новолунието шепне в Телец на 8 май, осветявайки вашия 2-ри дом, във въздуха се носи свеж аромат на просперитет. Тази лунна фаза ви насърчава да засадите семена на намерение по отношение на вашите ресурси и самооценка. Помислете за това: Какви ценности движат стремежа ви към стабилност?

Навлизането на Меркурий в Телец на 15 май внася практичен тон в разговорите ви, особено за финансите. Общуването ви става по-обмислено, което оказва влияние върху втори дом. Това е отличен период за преговори или планиране на бюджета ви с тънък гребен.

Преминаването на Слънцето в Близнаци на 20 май осветява вашия 3-ти дом, като активизира любопитството и връзките ви. Светът изглежда по-малък, някак по-достъпен, а жаждата ви за знания – неутолима. Това е фантастично време за кратки пътувания, усвояване на нови умения или занимания с писане.

На 23 май, когато Венера танцува в Близнаци заедно с Пълнолунието в Стрелец, се активират съответно 3-ти и 9-ти дом. Това космическо подреждане насърчава дълбокия стремеж към развитие, както интелектуално, така и духовно. Любовта и взаимоотношенията придобиват забавна и комуникативна атмосфера. Изследвайте нови философии заедно с партньора си или се свържете с него в търсене на общи знания. При самотните може да се появи привличане към човек от различен културен произход или любовен интерес, срещнат по време на пътуванията ви.

В същия ден Пълнолунието в Стрелец осветява вашия 9-и дом, като ви подтиква да разширите хоризонтите си. Може би е време да резервирате това пътуване, да се запишете на курс или да публикувате своя работа. Приемете непознатото; там се случва магията.

Когато Юпитер навлезе в Близнаци на 25 май, разширявайки 3-ия ви дом, очаквайте изобилие от идеи, разговори и кратки пътувания. Социалният ви кръг може да се разшири и да се появят нови влиятелни контакти в живота ви.

РЕКЛАМА

Случайни полезни съвети и интересни предложения:

  • Изгответе своя личен манифест: С новолунието във втория ви дом това е идеалното време да формулирате ценностите и вижданията си на хартия. За какво се борите, Овни?
  • Дигитална детоксикация: Овен: С навлизането на планетите във вашия 3-ти дом помислете за дигитална детоксикация, за да предотвратите информационното претоварване. Качественото време, прекарано сред природата, би могло да презареди батериите ви.
  • Езици: Мислили ли сте някога да научите нов език? Преместването на Юпитер подсказва, че сега е благоприятно време да започнете. Това може да е език на любовта, както в метафоричен, така и в буквален смисъл.

Този месец ви напомняме, че пътуването е също толкова важно, колкото и дестинацията. Приемайте всеки момент, всеки урок и помнете: Звездите ви подкрепят на всяка крачка от пътя.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели