Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Овен за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Здравейте, Овни, чака ви ноември 2023 г. Признат за първия знак на зодиака, вие обикновено се възприемате като жизнерадостен и самоуверен човек. Истинското предизвикателство през този месец е да бъдете честни относно истинските си желания, по-специално относно удоволствието. Ако успеете да дадете приоритет на себе си и да устоите твърдо в дискусиите, този месец обещава растеж във взаимоотношенията ви и лично удовлетворение.

Припомняйки си октомври, вие успешно се справихте със значим разговор, повлиян от новолунието и слънчевото затъмнение в 7-ия ви дом на партньорството. Това постижение ви кара да се чувствате ободрени. Сега, когато Сатурн прекратява ретроградното си движение в Риби на 4 ноември, пред вас се изправя още една цел. Време е да прегърнете присъщата ви смелост и да действате по отдавнашна амбиция.

РЕКЛАМА

Движението на Сатурн ви помага предимно в професионален план или в личните ви страсти. Въпреки това вниманието се насочва към междуличностните ви връзки, когато Венера, емблемата на обичта, навлиза във Везни и във вашия 7-и дом на партньорството на 8 ноември. Тази фаза укрепва доверието в най-близките ви връзки, като набляга както на приятелските, така и на романтичните връзки.

На 9 ноември може да възникне малка трудност при преминаването на Меркурий в Стрелец. Някой може да се обърне към вас с покровителствено отношение, но вие сте гъвкави и трябва да отстоявате позициите си. В края на краищата вие сте Овен и тривиалните въпроси няма да ви възпрат.

Чувственият тон се появява на 13 ноември с новолунието в Скорпион, което подчертава вашия 8-и дом на интимността. Ако сте въвлечени или проучвате връзка, помислете доколко сте били открити относно предпочитанията си. От решаващо значение е да съобщите желанията си за истинско удовлетворение. С напредването на месеца, на 22 ноември започва сезонът на Стрелеца. С наближаването на празничния период може да се сблъскате със семейни, пътни и финансови затруднения. Но не забравяйте, че същността на сезона не е материалистична. Ценни са миговете с любимите хора.

Да бъдете твърди по отношение на методите си за релаксация е от решаващо значение, особено с наближаването на 24 ноември. Марс навлиза в знака на Стрелеца, предизвиквайки потенциални разгорещени дискусии. Въпреки че може да ги намерите за ангажиращи, от съществено значение е да подбирате моментите си, особено по време на празнични събирания. Тази динамична обстановка продължава до пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Уверете се, че ще запазите равновесие. Независимо дали ще изберете успокояваща напитка или ще се занимавате с отпускащи дейности, поддържайте позитивен поглед. До следващия път, Овни, грижете се за себе си и ще се видим през декември.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели