Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп (10 – 16 Декември 2023)

дек. 9, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица за Овните е богата на възможности за личностно израстване, особено в областта на финансите, взаимоотношенията, образованието, кариерата и социалните връзки. Приемете трансформиращите енергии, поставете намерения по време на Новолунието и бъдете отворени за изцеление и овластяване. Не забравяйте, че балансът и вниманието са от ключово значение, докато се ориентирате в предизвикателствата и възможностите на седмицата.

РЕКЛАМА

Неделя, 10 декември

Опозицията Венера-Юпитер бележи ключов момент в разбирането на деликатния баланс между личните желания и общите ресурси. Венера в Скорпион възбужда дълбоки емоции във вашия 8-и дом, подчертавайки въпроси, свързани с интимността и общите финанси, докато Юпитер в Телец във вашия 2-и дом разширява съзнанието ви около личните ценности и ресурси. Това космическо напрежение може да се прояви като борба между желанието да запазите самостоятелност във финансите си и необходимостта да обедините ресурсите си с партньор или институция.

  • Съвет: Преразгледайте финансовите си планове, особено тези, които включват съвместни начинания, заеми или наследство. Изключително важно е да намерите среден вариант, който да зачита както нуждата ви от независимост, така и ползите от сътрудничеството. Бъдете отворени за дискусии относно финансовото планиране и инвестиционните стратегии. Този ден може да ви донесе и възможност да разберете по-дълбоко ценностите на партньора си.

Понеделник, 11 декември

Навлизането на Луната в Стрелец разпалва вашия авантюристичен дух, като ви подтиква да разширите хоризонтите си. Това лунно влияние във вашия 9-и дом може да събуди желание за пътуване или изследване на нови философски или духовни убеждения. Секстилът на Меркурий с Венера добавя пласт хармонично общуване, особено по въпроси, свързани със споделени ресурси и по-дълбоки емоционални връзки.

  • Секстил на Венера с Лилит: Този аспект ви насърчава да оспорвате конвенционалните подходи в ежедневието и работата си, като е възможно да доведе до новаторски решения в сферата на здравеопазването или услугите. Този транзит предлага възможност да се справите с всички основни проблеми с трансформиращ подход.
  • Съвет: Възползвайте се от този период като възможност за водене на смислен диалог за общите цели и ценности. Помислете за проучване на теми или места, които винаги са ви интригували. Съвпадението на тези планетни енергии подкрепя личностното израстване чрез учене и разширяване на мирогледа ви.
РЕКЛАМА

Вторник, 12 декември

Присъствието на Новолунието във вашия 9-и дом символизира ново начало в стремежа ви към знания, системи от вярвания и пътувания. Тази лунна фаза ви приканва да си поставяте намерения и да мечтаете мащабно, особено в области, които разширяват разбирането ви за света. Това е благоприятно време за иницииране на планове, които включват висше образование, пътуване на дълги разстояния или издателска дейност.

  • Съвети: Помислете какви знания или опит искате да придобиете, които ще обогатят живота ви. Това е отлично време за започване на нов курс на обучение, планиране на значимо пътуване или участие в дейности, които разширяват културните и интелектуалните ви хоризонти. Приемете духа на изследване и отвореност към нови перспективи.
РЕКЛАМА

Сряда, 13 декември

С преминаването на Луната в Козирог вниманието ви се насочва към кариерата и обществения ви имидж. Активирането на 10-ти дом се фокусира върху постиженията, репутацията и отговорностите. Този период може да внесе по-сериозен тон, като ви подтиква да обмислите дългосрочните си цели и стъпките, необходими за постигането им.

  • Съвети: Анализирайте кариерната си траектория и професионалните си стремежи. Има ли нови умения или квалификации, от които се нуждаете, за да напреднете? Помислете доколко публичната ви личност и професионалните ви действия съответстват на истинските ви амбиции. Това е подходящ момент да планирате или да направите стъпки, които ще допринесат за постигане на професионалните ви цели.

Петък, 15 декември

  • Луната навлиза във Водолей: Тази промяна акцентира върху вашия 11-и дом, подчертавайки социалните мрежи, приятелствата и груповите връзки. Това е време, в което участието ви в обществени или организационни дейности може да бъде особено полезно и може да отвори врати към нови възможности.
  • Марс в тригон с Хирон: Този хармоничен аспект носи уникална възможност за изцеление и овластяване. Марс във вашия 9-и дом ви насърчава да следвате смело своите вярвания и убеждения, докато влиянието на Хирон в Овен подпомага изцелението на личните уязвимости. Това е отлично време за себепознание и приемане на истинската ви идентичност.
  • Съвети: Съсредоточете се върху изграждането и подхранването на социалните си връзки. Помислете за присъединяване към нови групи или общности, които съответстват на вашите интереси. Това е и идеалното време да се заемете с решаването на всякакви лични проблеми или травми от миналото, които може да възпрепятстват развитието ви. Занимавайте се с дейности, които повишават вашата увереност и самосъзнание.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели