Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица започва под влиянието на омагьосващото Новолуние в Риби в неделя, което хвърля воал от сънища върху 12-ия ви дом на духовността и подсъзнанието. Това е момент, подходящ за интроспекция, в който шепотът на вътрешния ви глас става все по-силен, насочвайки ви към емоционално изцеление.

В същия ден Меркурий навлиза в знака ви, разпалвайки вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността. Очаквайте комуникациите ви да бъдат изпълнени с дързък дух, което прави този момент отличен за изразяване на най-иновативните ви идеи. Танцът между Меркурий и Плутон също в неделя внася трансформираща енергия в разговорите ви, особено в тези, свързани с кариерата, тъй като тези планети се смесват във вашия 10-ти дом на професионалните стремежи.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната навлиза в Овен, емоционалният ви фокус се насочва към личните желания и инициативи. Тази лунна промяна засилва харизмата ви и поставя началото на цикъл на самообновяване. Това е ден, в който светлините на прожекторите естествено ви намират, а вашите действия задават тона за следващите седмици.

Преминаването на Венера в Риби в същия ден омекотява ръбовете на вашия свят, подчертавайки необходимостта от състрадание във взаимоотношенията ви. Сънищата ви може да носят послания за любов или творчески начинания, така че обърнете внимание.

В средата на седмицата, в сряда, с навлизането на Луната в Телец и във втория ви дом на собствеността и ценностите вниманието ви се насочва към материалната сигурност и сетивните удоволствия от живота. Този период насърчава прагматичния поглед върху финансите и ресурсите ви, като ви подтиква да затвърдите амбициозната си енергия на Овен с осезаеми резултати.

РЕКЛАМА

В петък, с преминаването на Луната в Близнаци и в третия ви дом на общуването, темпото се ускорява. Очаквайте оживен обмен на мнения, много социални контакти и може би малко пътуване на място. Тази Луна в Близнаци разпалва любопитството и желанието за учене, което я прави отлично време да се отдадете на кратки курсове или семинари, които могат да повишат уменията ви.

Pin It on Pinterest

Сподели