Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 13 до 19 май

май 4, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник сближаването на Слънцето и Уран разтърсва финансовия ви дом, като ви подтиква да използвате нетрадиционни начини за увеличаване на богатството си. Възможно е да се вдъхновите от неочаквана възможност, която се появява в резултат на усилията ви за създаване на контакти, така че бъдете отворени за новаторски подходи.

РЕКЛАМА

В сряда, когато Меркурий и Слънцето се изравнят с Лилит в сектора на кариерата, творческите ви способности ще получат тласък. Това е идеалният момент да изразите мнението си, а с Меркурий в Телец думите ви ще имат значителна тежест. Не се колебайте да изказвате смели идеи на работното място – интуицията ви е силна и ще ви насочи в правилната посока.

В петък, когато Меркурий се съпоставя с Плутон, в социалните ви среди може да възникне напрежение, което ще предизвика нуждата от честност и прозрачност. Избягвайте конфронтации, особено по чувствителни теми, и се съсредоточете върху ефективната комуникация. Едно интригуващо предложение: Използвайте тази енергия, за да преразгледате границите на взаимоотношенията си, като се уверите, че те са балансирани и взаимно уважителни.

РЕКЛАМА

С навлизането на Луната във Везни в събота ще почувствате влечение към хармония в партньорствата си. Това е отлично време да разпалите романтиката или да насърчите по-дълбокото разбирателство с близки приятели. Внезапният прилив на емпатия ще ви помогне да разрешите всички продължителни конфликти.

Седмицата завършва с хармоничен ъгъл между Слънцето и Нептун в неделя, който може да донесе вълна от състрадание и съпричастност във вашите взаимоотношения. Това е идеалното време да се свържете с любими хора или да се ангажирате с благотворителни начинания, които докосват сърцето ви. Може да намерите утеха в творческите занимания, така че помислете дали да не се отдадете на изкуство, музика или малко сънуване, за да дадете воля на въображението си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели