Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

От понеделник съвпадът между Меркурий и Хирон във вашия знак предвещава период на дълбоко себепознание. Може да се окаже, че започвате пътуване навътре в себе си, изправяйки се пред минали рани с новооткрита смелост, която насърчава изцелението и растежа. Това космическо събитие, осветяващо вашия първи дом, ви насърчава да приемете уязвимостите си и да ги превърнете в силни страни.

Във вторник, когато Луната се плъзга в Лъв, очаквайте прилив на творчество и желание за себеизразяване. Този транзит осветява петия ви дом, предизвиквайки радост от занимания, които ви позволяват да покажете талантите и страстите си. Независимо дали става въпрос за ново хоби или за връщане към старо, пламъците на творчеството горят ярко, подтиквайки ви да дадете воля на вътрешната си светлина.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, когато Меркурий се съединява с Венера във вашия знак, фокусът се измества върху личните ви взаимоотношения. Това съвпадение, което отново поставя акцент върху вашия първи дом, носи хармония и красноречива комуникация, което го прави идеално време за поправяне на проблемите или задълбочаване на връзките с любимите хора. Изкуството на разговора се превръща в мост към разбирането, така че общувайте сърдечно с хората около вас.

В четвъртък навлизането на Луната в знака Дева поставя началото на период на самоанализ по отношение на работата и здравето ви. Заемайки шестия ви дом, този транзит подтиква към преразглеждане на ежедневните ви навици, като може би насърчава по-организиран и ефективен подход към личните и професионалните задачи. Това е време за практичност, така че се заемете с детайлите и намерете радост в процеса на усъвършенстване.

РЕКЛАМА

В петък Марс е в секстил с Юпитер – динамичен аспект, който се проявява при Марс в дванадесети дом на Риби и Юпитер във втори дом на Телец. Тази конфигурация предполага скрит резервоар от енергия и оптимизъм, които могат да подхранват финансовите ви начинания. Търсете възможности, които може да са скрити или неизследвани; интуицията и мечтите ви може да предложат ценни прозрения, водещи до материални придобивки или нови ресурси.

През уикенда, когато Луната навлиза във Везни, а Слънцето прави квадратура с Плутон, космосът ви приканва към баланс и трансформация в партньорствата и самоидентификацията ви. Тези транзити, които засягат съответно седми и десети дом, ви предизвикват да се изправите срещу динамиката на властта и контрола във вашите взаимоотношения и кариера. Компромисът и устойчивостта са от ключово значение. Насърчаваме ви да навигирате в тези води с благодат, като разбирате, че истинската сила се крие в гъвкавостта и желанието да се развивате.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели