Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Овен, тази седмица за вас е космическо платно, в което звездите се подреждат по начин, който ви подтиква към самоанализ и обновяване. Седмицата започва под влиянието на съвпада на Слънцето с Нептун – небесно събитие, което ви подканва да се потопите дълбоко във вътрешния си свят. Това е период, узрял за духовно израстване и разбиране, в който сънищата могат да съдържат дълбоки прозрения. Приемете тази неземна енергия, като си позволите моменти на уединение, за да се свържете с висшия си Аз.

Когато Луната навлезе в грижовните води на Рака, ви напомня за важността на емоционалната сигурност и комфорт. Това е време, в което да се погрижите за дома и семейството си, като укрепите връзките, които ви крепят. Тези грижовни вибрации преминават в смелата енергия на Лъва, където присъствието на Луната разпалва желанието ви да изразите своята уникална същност и да преследвате това, което ви носи радост и вълнение.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата съединението на Меркурий с Хирон във вашия знак ви окуражава да посрещнете смело всички препятствия в общуването. Това съчетание предлага лечебен балсам за стари рани, като ви дава възможност да изкажете истината си с уязвимост и сила. Това е подходящо време да поправите проблемите и да изградите мостове чрез искрен диалог.

Секстилът на Слънцето с Плутон влива трансформираща енергия в начинанията ви, като ви подтиква да отстоявате волята си и да правите въздействащи промени. Независимо дали става въпрос за лична промяна или за промяна на професионалната стратегия, действията ви са готови да оставят трайна следа.

РЕКЛАМА

С преминаването на Луната в Дева вниманието се насочва към ежедневните ви задължения и здравето. Това е момент, в който да усъвършенствате навиците си, като се съсредоточите върху ефективността и благополучието. Тази прагматична енергия се балансира от преминаването на Марс в мистичните Риби, което ви приканва да изследвате границите на своята креативност и интуиция. Насочете това динамично съчетание от енергии към проекти, които изискват както иновации, така и практическо приложение.

През тази седмица, Овни, вие сте водени да балансирате между интроспекцията и външното изразяване, грижата и смелостта и практичността и творчеството. Приемете космическите течения и им позволете да ви насочат към растеж и себепознание.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели