Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През тази седмица, Овни, вие сте водени през трансформиращо пътуване от дълбините на вашето подсъзнание към радостта от творчеството, топлината на социалните връзки и практичността на ежедневното съществуване. Прегърнете интроспективните моменти, отдайте се на творчество, ценете взаимоотношенията си и прецизирайте рутинните си действия, за да излезете от тях освежени и в съответствие с най-дълбоките си истини и стремежи.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в понеделник, 19 февруари 2024 г., с навлизането на Слънцето в знака на Рибите.Овенът се намира в период на дълбока интроспекция и емоционална задълбоченост, която засяга предимно 12-и дом на подсъзнанието, изцелението и затварянето. Тази космическа промяна ви приканва да навлезете във вътрешния си свят, насърчавайки освобождаването от минали тежести и възстановяването на връзката с интуитивната ви същност.

В същия ден преходът на Луната в Рак акцентира върху 4-ия ви дом на дома, семейството и емоционалната сигурност, като ви подтиква да подхранвате личните си пространства и взаимоотношения. Това може да е време за сърдечни разговори с любимите хора или за превръщане на жилищната ви среда в по-удобна и отразяваща вътрешното ви състояние.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до сряда, 21 февруари, когато Луната навлиза в Лъв, фокусът ви се премества към 5-ия ви дом на творчеството, удоволствието и романтиката. Тази огнена енергия изпълва живота ви с прилив на радост, творчество и романтични наклонности. Насърчаваме ви да изразявате себе си смело, да се занимавате с дейности, които ви носят радост, и може би, за тези, които са самотни или търсят, да отворите сърцето си за потенциални романтични възможности. Това е време, в което да позволите на вътрешното си дете да играе и да преоткриете това, което ви носи щастие.

В петък, 22 февруари, съвпадът на Венера с Марс, без да споменаваме подробности, оказва значително въздействие върху вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и мечтите. Това съвпадение внася интензивен синтез на страст и желание във вашите социални контакти и бъдещи стремежи.

Възможно е да откриете, че сте по-мотивирани да преследвате дългосрочните си цели, или може би едно приятелство може да прерасне в нещо по-страстно. Това е период, в който границите между приятелството и романтиката могат да се размият, предлагайки вълнуващи възможности.

РЕКЛАМА

Навлизането на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, допълнително подчертава вашия 12-и дом, като се присъединява към Слънцето в космически танц на интроспекция и емоционално изразяване. Умственият ви фокус може да се насочи навътре, засилвайки интуицията и емпатичните ви връзки с другите.

Това е отлично време за медитативни практики, водене на дневник и търсене на духовни прозрения. Общуването може да стане по-нюансирано, тъй като сте насърчени да се вслушвате не само в изречените думи, но и в неизказаните послания между редовете.

Кулминацията на седмицата е в неделя, 24 февруари, с Пълнолуние в Дева, което осветява вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Това Пълнолуние носи момент на яснота и кулминация, като ви подтиква да усъвършенствате ежедневните си навици, здравословните си навици и баланса между работата и личния живот.

Това е моментът да се освободите от това, което вече не служи на вашето най-високо благо в тези области, като освободите място за нови практики, които са в съответствие с вашето благополучие и ефективност. Помислете върху службата си за другите и как можете да подобрите ежедневната си продуктивност и здраве.

Pin It on Pinterest

Сподели