Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През тази седмица се подгответе за емоционален водовъртеж, който ще започне в понеделник под влиянието на пълнолунието в Скорпион, което ще хвърли разкриваща светлина върху вашия осми дом на трансформацията и интимността. Това мощно небесно събитие ще разкрие дълбоко вкоренени чувства и скрити истини в най-близките ви взаимоотношения. Това е мощно време за емоционално прераждане, така че не се плашете от дълбочината на връзката и разбирането, които могат да бъдат постигнати.
Във вторник тази тема продължава, тъй като Луната се задържа в Скорпион. Възможно е да се окажете привлечени от изследването на мистериите или да вникнете в психологическите мотиви зад вашите действия и тези на другите. Това е най-подходящото време да приемете уязвимостта; смелостта ви да се изправите пред скритото ще проправи пътя за личностно и относително израстване.

РЕКЛАМА

В четвъртък пейзажът се променя, тъй като Юпитер образува тригон с Лилит, който оказва влияние върху първия ви дом на Аз-а и деветия ви дом на философията и пътуванията. Това съвпадение носи прилив на самоувереност и желание за личностно развитие. Това е идеалният момент да се откъснете от нормата и да обмислите смели, нетрадиционни пътища, които са по-близо до истинската ви същност. Може би ще се появи спонтанно пътуване или уникална възможност за обучение.
В петък, когато Луната преминава в Стрелец, чувството ви за приключения се засилва, подканвайки ви да излезете от зоната си на комфорт и да се заемете с нови и експанзивни идеи. Това е идеалният ден да планирате или да предприемете пътуване или да се потопите в нова тема, която да разшири хоризонтите ви.
През уикенда Луната ще премине в Козирог и ще повлияе на десетия ви дом на кариерата и общественото положение. В събота и неделя се съсредоточете върху поставянето на практически цели за професионално израстване. Това е подходящо време да определите реалистични цели и да очертаете стъпките, необходими за постигането им. Вашата дисциплина и ангажираност могат да окажат значително влияние върху кариерната ви траектория през тази фаза.

РЕКЛАМА

И накрая, следващия понеделник, когато Венера ще бъде в знака на Телец, тя ще акцентира върху втория ви дом на финансите и самоуважението. Този транзит внася хармонични вибрации във вашите материални и емоционални инвестиции. Това е отлично време да разкрасите обкръжението си, да се отдадете на чувствени удоволствия и да затвърдите ценността на любовта към себе си. Възползвайте се от лукса на простотата и позволете на стабилността и комфорта да бъдат вашите водещи сили в края на седмицата.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели