Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Овни, тази седмица ви приканва да навигирате в сферата на взаимоотношенията, себепознанието и кариерните иновации със смелостта и страстта, които пламтят ярко във вас. Приемете прилива и отлива на емоциите, изненадите и възможностите за развитие. Помнете, че пътуването, а не дестинацията, е това, което ни формира.

В неделя, 24 март, когато Луната навлиза благосклонно във Везни, вашият дом на партньорствата е осветен, хвърляйки меко сияние върху всичките ви лични и професионални взаимоотношения. Това е ден, в който равновесието се превръща във ваша мантра; взаимоотношенията, в които се дава и взема, изискват вашето внимание. В същия ден Венера флиртува с Юпитер, нашепвайки за изобилие във финансовата ви сфера. Това е време, в което да приемете щедростта, а късметът да ви се усмихне чрез неочаквани печалби или инвестиции, които се осъществяват.

РЕКЛАМА

С настъпването на Пълнолунието във Везни в понеделник вниманието се насочва към взаимоотношенията. Емоционалният прилив може да извади на повърхността нерешени проблеми, но също така и възможност за приключване или за предприемане на значителна стъпка напред. Това е ден за сърдечни разговори, в които неизказаното може да бъде изразено под разкриващата светлина на Луната.

В средата на седмицата, в сряда, 27 март, когато Луната навлиза в дълбините на Скорпион, тя докосва вашия дом на трансформацията и сливането. Емоционалната интензивност се увеличава, като ви подтиква да погледнете отвъд повърхностното в търсене на значими връзки. В същия ден Венера се противопоставя на Лилит, раздвижвайки водите на вашето подсъзнание. Това е силен момент да се изправите срещу дълбоко вкоренени страхове или желания, особено свързани с интимността и доверието. Вселената насърчава смелостта в уязвимостта.

РЕКЛАМА

В четвъртък, 28 март, танцът на Венера с Уран внася искра на непредсказуемост във вашия дом на кариерата. Това е ден, узрял за иновации; не се притеснявайте от нетрадиционни пътища или идеи в работата. Неочакваното може да доведе до пробив, особено за тези, които работят в творчески или технологични области. Дръжте ума си отворен за внезапни промени или възможности, които могат да възникнат.

И накрая, в края на седмицата, в петък, 29 март, с навлизането на Луната в Стрелец, вашият дом на приключенията и висшето образование е изпълнен с желание за пътешествия и любопитство. Това е време да се откъснете от рутината, може би да планирате пътуване или да навлезете в нова област на обучение. Стремежът към знания и опит ви привлича, обещавайки да разшири не само ума, но и душата ви.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели