Изберете страница

Овен – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През цялата седмица, Овни, сте водени от поредица небесни влияния, които засягат различни аспекти от живота ви. Движенията на планетите предлагат цялостно пътешествие – от интелектуални пробиви в кариерата ви и стабилност във взаимоотношенията до интроспекция и личностно изразяване. Включете се в енергиите на всеки ден и ще откриете, че седмицата предоставя възможности за растеж, открития и овластяване. Използвайте тези влияния с естествената си смелост и ентусиазъм и ще се възползвате максимално от това, което звездите са ви приготвили.

РЕКЛАМА

В неделя, 28 януари, движението на планетите започва с Меркурий, който образува тригон с Уран. Този аспект стимулира вашия 10-ти дом на кариерата, като предизвиква иновативни идеи и неочаквани възможности в професионалния ви живот. Възможно е да се сблъскате с нови начини на мислене, които могат да допринесат за значителен напредък на амбициите ви в кариерата. В същия ден Венера образува секстил със Сатурн, като оказва влияние върху 10-ти дом на кариерата и 12-ти дом на подсъзнанието, което предполага време на стабилност и ангажираност както в професионалните, така и в личните ви взаимоотношения. Това е идеален момент за изграждане на доверие и установяване на по-дълбоко чувство за сигурност.

Понеделник, 29 януари, носи благоприятния аспект на Венера в тригон с Юпитер, който влияе на вашия 2-ри дом на финансите и 6-ти дом на ежедневната работа. Това подреждане носи прилив на оптимизъм и потенциал за растеж във вашия финансов и работен сектор. Това е най-доброто време за проучване на нови източници на доходи или за напредък в кариерата ви чрез положителни социални взаимодействия. В същия ден Марс прави тригон с Уран, като зарежда с енергия вашия 10-и дом на кариерата и носи прилив на амбиция и устрем. Усилията ви да преследвате цели в кариерата вероятно ще бъдат посрещнати с новаторски решения и неочаквана подкрепа.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната във Везни във вторник, 30 януари, премества вниманието ви към 7-и дом на партньорствата. Този транзит ви насърчава да търсите хармония и равновесие в личните и бизнес отношенията си. Дипломацията и справедливостта се превръщат в ключови теми и може да се окаже, че посредничите в конфликти или се стремите към справедливи решения.

В четвъртък, 1 февруари, когато Луната навлезе в Скорпион, тя се фокусира върху 8-ия ви дом на трансформацията. Този период подтиква към дълбока интроспекция и емоционално изследване. Това е време за разбиране на по-дълбоките ви мотиви и желания, което потенциално може да доведе до значителни лични промени или разкрития.

РЕКЛАМА

Меркурий образува секстил с Нептун в петък, 2 февруари, като оказва влияние върху вашия 9-и дом на убежденията и 12-и дом на подсъзнанието. Този аспект съчетава рационалното мислене с интуитивните прозрения, създавайки атмосфера, богата на творчески и духовни изследвания. Това е отличен ден за артистично изразяване, медитация или задълбочаване във философски изследвания.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит, който влияе на вашия 1-ви дом на Аз-а и 6-ти дом на ежедневната работа. Този аспект ви вдъхновява да изразявате уникалната си идентичност, особено във взаимоотношенията ви и в ежедневието. Приемете своята индивидуалност и отстоявайте личните си желания. Това е време да се освободите от традиционните очаквания и да отпразнувате своята уникалност.

Pin It on Pinterest

Сподели