Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Овни, предстоящата седмица ще бъде симфония от космически вибрации, а всяко планетарно движение ще дирижира уникална мелодия в живота ви. От неделя, когато Меркурий се опозиционира на Лилит, вашият дванадесети дом на тайните и подсъзнанието ще бъде осветен. Този аспект ви приканва да се изправите срещу сенките в себе си, разкривайки прозрения, които дълго време са убягвали на съзнанието ви. Това е ден за интроспекция, в който скритите части от вас и вашите желания излизат на светло, подтиквайки ви да намерите баланс между вътрешния си глас и външния свят.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната се плъзга в Риби, вашият дванадесети дом се активира допълнително, подхранвайки душата ви с мечти и интуиция. Това е ден, в който трябва да се вслушвате внимателно в шепота на интуицията си, която може да ви насочи към спокойствие и духовно удовлетворение. В същия ден Меркурий образува секстил с Уран, като разпалва втория ви дом на ресурсите и личните ценности с искра на новаторство. Тази космическа конфигурация обещава неочаквани финансови прозрения или внезапни възможности, които могат да повишат материалната ви сигурност. Дръжте ума си отворен; най-нестандартните идеи могат да доведат до просперитет.

В средата на седмицата, в сряда, Марс прави секстил с Хирон, активирайки единадесети дом на приятелствата и бъдещите ви планове. Този аспект насърчава изцелението чрез общност и общи цели. Това е мощен момент да се свържете със съмишленици, които ви вдъхновяват да преодолеете личните си препятствия и да преследвате стремежите си с нова сила.

РЕКЛАМА

До четвъртък опозицията на Слънцето с Лилит отново ви предизвиква да балансирате личните си нужди с тези на другите, особено в шестия дом на ежедневието и здравето. Това е напомняне да не пренебрегвате благосъстоянието си сред отговорностите си. Навлизането на Луната във Водолей по-късно същия ден измества фокуса ви към единадесети дом на социалните връзки и дългосрочните мечти. Включете се в разговори, които разпалват въображението ви и ви подтикват към бъдещите ви цели.

В петък съединението на Меркурий с Нептун обгръща дванадесети дом в мъгла от сънища, размивайки границите между реалност и фантазия. Това е ден за творческа изява, в който да дадете воля на въображението си. Въпреки това внимавайте да не се изгубите в бягството от света. Заземяването в творчески проекти или духовни практики може да ви помогне да насочите тази енергия продуктивно.

РЕКЛАМА

Седмицата завършва в събота със секстил на Слънцето с Уран, който внася наелектризиращ прилив на енергия във втория ви дом на финансите и самоуважението. Този аспект ви насърчава да се освободите от традиционните пътища и да проучите иновативни начини за подобряване на финансовото си състояние. В същия ден връщането на Луната в Риби задълбочава емоционалните ви води, като ви приканва да размишлявате върху събитията от седмицата и как те са засегнали най-личните части от живота ви.

Pin It on Pinterest

Сподели