Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Овни, през тази седмица сте готови за космически танц, който ще премине през многото пластове на вашето съществуване, като безпроблемно ще интегрира небесните събития в ежедневния ви разказ. Пътуването започва в неделя, когато Луната в Стрелец осветява вашия девети дом на изследването и висшето образование, разпалвайки неспокойно любопитство във вас. Това е ден, в който далечните хоризонти и философските търсения могат да ви призоват да разширите мирогледа си чрез интелектуални занимания или чрез планове за бъдещи пътувания.

В понеделник Меркурий навлиза във Водолей и активира единадесетия ви дом на приятелствата и колективните начинания. Въздухът е изпълнен с шумотевица от ориентирани към бъдещето диалози и иновативни сътрудничества. Това е време да се свържете с общността си, да мечтаете с колегите си и да помислите как вашият уникален принос може да допринесе за развитието на колективната визия.

РЕКЛАМА

Разказът се променя във вторник с преминаването на Луната в Козирог, което ще насочи вниманието ви към десетия дом на кариерата и общественото положение. Този транзит ви приканва да възприемете по-дисциплиниран подход към амбициите си, да си поставите конкретни цели и да начертаете стъпките, необходими за изкачването на личната ви планина на успеха.

Сряда внася обрат в историята, когато Венера прави квадратура с Уран, разклащайки основите на четвърти и десети дом. Стабилността на дома и кариерата ви може да бъде подложена на изпитание, може би чрез неочаквани събития или внезапни прозрения, които ще ви накарат да преосмислите пътя си и мястото си в света.

РЕКЛАМА

Сюжетът се сгъстява в четвъртък, когато Слънцето прави квадрат с Уран в същия ден, в който Луната навлиза във Водолей, подчертавайки напрежението между единадесети дом на общността и втори дом на ресурсите и самоуважението. Тази динамика поражда копнеж за самостоятелност и предефиниране на ценностите ви, като ви предизвиква да балансирате между индивидуалността си и задълженията си към другите.

Новолунието във Водолей в петък е ключова сцена за вашата седмица, която предлага празен лист за единадесетия ви дом. Това е подходящ момент да посеете семената на намерението по отношение на социалните си кръгове, надеждите си и въздействието, което искате да окажете в общността си. Представете си бъдещето, което желаете, не само за себе си, но и за колектива.

РЕКЛАМА

В края на седмицата, в събота, преминаването на Луната в Риби внася по-мек оттенък в дванадесетия ви дом на самотата и края, като подтиква към интроспекция и връзка с по-ефирните аспекти на живота. Това е време да се уедините навътре, да се свържете с творческата си муза и да предложите съчувствие на нуждаещите се.

Заключителният акт на седмицата е Меркурий в квадратура с Юпитер, което отново раздвижва водата между единадесети и втори дом. Този аспект ви предизвиква да съчетаете експанзивните си виждания с практическите нужди на живота, като настоява за хармоничен баланс между стремежи и реализъм.

Pin It on Pinterest

Сподели