Изберете страница

Овен – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През тази седмица космически балет ще премине директно през вашата карта, Овни, а небесните движения ще ви подскажат за гоблен от преживявания. В понеделник, когато новолунието залязва във вашия знак, то предлага нова глава, особено в първия ви дом на себе си и идентичността. Това лунно събитие е като платно, което ви подтиква да нарисувате мечтите и амбициите си със смели, широки щрихи. Визуализирайте това, в което искате да се превърнете; Вселената ви подава четката.

Във вторник, когато Луната навлиза в Телец, фокусът ви се премества към втория ви дом на ресурсите и ценностите. Този преход подсказва, че е време да приземите стремежите си в реалността. Помислете за това, което наистина има значение за вас, не само в материален, но и в духовен план. Чувството ви за сигурност е в центъра на вниманието, което ви подтиква да се замислите за основата, върху която градите мечтите си.

РЕКЛАМА

Небесният танц се засилва в сряда, когато Марс и Сатурн се съединяват в Риби и оказват влияние върху 12-ия ви дом на подсъзнанието и скритите въпроси. Това съчетание може да разбуни водите на най-съкровените ви мисли, като ви подтикне да се изправите срещу и да се освободите от всякакви страхове или съмнения, които са се спотайвали в сенките. Това е ден за изцеление, за затваряне на глави, които вече не ви служат, и за намиране на сила в уязвимостта.

С настъпването на четвъртък, когато Луната навлиза в Близнаци и в третия ви дом на общуването, в съчетание със Слънцето в съвпад с Меркурий в Овен, във вашия диалог и мисловни процеси се разпалва искра. Това съчетание насърчава динамичния обмен на мнения и бързите движения. Думите ви носят сила, Овни, а умът ви се надпреварва да се надпреварва с идеи. Това е най-доброто време за изразяване на желанията ви и за общуване с онези, които ви вдъхновяват.

РЕКЛАМА

И накрая, кулминацията на седмицата е в събота, когато Луната преминава в знака на Рака, осветявайки вашия четвърти дом на дома и семейството. Емоциите могат да се разраснат като прилив, привличайки ви навътре към уюта на личното ви убежище. Този период ви приканва да подхранвате корените си, да намерите сила в основите си. Това е момент, в който трябва да цените връзките, които ви заземяват, напомняйки ви откъде идвате и силата, която ви вдъхва за това, към което сте се насочили.

Всеки ден от тази седмица предлага уникална глава в личната ви еволюция, Овни. От самопознанието и амбицията на новолунието във вашия знак до интроспективното изцеление на Марс в съвпад със Сатурн и накрая – до грижовната прегръдка на Луната в Рак. Приемете пътуването, защото то е пригодено точно за вас, обещавайки растеж, размисъл и по-дълбока връзка както със света около вас, така и с Вселената вътре във вас.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели