Изберете страница

Риби – Месечен Хороскоп за Август 2024

юни 30, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Август 2024 г. е месец на дълбок емоционален растеж, интроспекция и подобрени отношения за вас. Със значителни планетарни движения и ретроградации, този месец обещава да бъде трансформиращ и поучителен. Ето подробен поглед върху това, което звездите са ви подготвили в различни аспекти от живота ви.

Любов и взаимоотношения

 • Влизане на Венера в Дева на 5 август: Навлизането на Венера в Дева активира вашия 7-ми дом на партньорства и взаимоотношения, поставяйки акцент върху хармонията и баланса във вашите взаимодействия. Този транзит ви насърчава да обръщате внимание на детайлите във вашите взаимоотношения и да се стремите към взаимно разбирателство и сътрудничество. Ако сте необвързани, това е благоприятно време да срещнете някой, който споделя вашите ценности и предлага стабилна, подкрепяща връзка. За тези, които са в обвързани връзки, това е отличен период за укрепване на връзката ви и за справяне с всички нерешени проблеми.

 • Ретрограден Меркурий от 5 до 29 август: Ретроградирането на Меркурий в Дева, което също се отразява на вашия 7-ми дом, предполага потенциални недоразумения и проблеми с комуникацията във вашите партньорства. Бъдете внимателни как се изразявате и положете допълнителни усилия да слушате и изяснявате недоразуменията. Този ретрограден период предлага възможност да преразгледате и разрешите минали проблеми във връзката, което води до по-дълбоко разбиране и хармония.

 • Влизане на Венера във Везни на 29 август: Докато Венера се премества във вашия 8-ми дом на интимност и споделени ресурси, фокусът ви ще се измести към по-дълбоки емоционални връзки и финансови партньорства. Този транзит засилва желанието ви за близост и разбиране във вашите взаимоотношения. Това е подходящ момент да се справите със съвместни финансови въпроси и да проучите начини за задълбочаване на емоционалната си връзка с партньора си. За необвързаните този период може да донесе интензивни и трансформативни романтични преживявания.

РЕКЛАМА

Кариера и финанси

 • Новолуние в Лъв на 4 август: Новолунието в Лъв осветява вашия 6-ти дом на работа, здраве и ежедневие, предлагайки ново начало в тези области. Това е идеалното време да си поставите нови професионални цели, да подобрите работната си среда и да установите по-здравословни ежедневни навици. Съсредоточете се върху създаването на балансирана рутина, която поддържа както вашето физическо благополучие, така и професионалните стремежи. Това Новолуние също ви насърчава да обръщате внимание на малките детайли, които могат да направят значителна разлика във вашия работен живот.

 • Ретрограден Меркурий: С ретрограден Меркурий във вашия 7-ми дом, бъдете внимателни с договори, преговори и професионални партньорства. Възможни са грешки в комуникацията и забавяния, така че проверявайте всички подробности и осигурете ясни споразумения. Този период е по-подходящ за преглед и усъвършенстване на вашите професионални стратегии, отколкото за започване на нови проекти. Използвайте това време, за да укрепите професионалните си взаимоотношения и да приведете целите си в съответствие с дългосрочните си планове.

 • Слънцето навлиза в Дева на 22 август: Преместването на Слънцето във вашия 7-ми дом насочва вниманието към вашите взаимоотношения и партньорства. Това е благоприятен период за сътрудничество и за тясна работа с други хора. Вашите аналитични и кооперативни умения ще бъдат подчертани, което ще ви позволи да постигнете значителен напредък в съвместни начинания. Използвайте тази енергия, за да изградите силни, подкрепящи връзки в професионалния си живот.

РЕКЛАМА

Личен растеж и благополучие

 • Пълнолуние във Водолей на 19 август: Това пълнолуние осветява вашия 12-ти дом на духовността, подсъзнанието и скритите въпроси, извеждайки наяве всички нерешени проблеми или емоционални модели, които се нуждаят от внимание. Това е време на кулминация и освобождаване, което ви дава възможност да се освободите от минали тежести и да прегърнете изцелението и трансформацията. Прегърнете тази лунна енергия, за да се свържете с вътрешното си аз и да се съсредоточите върху духовния си растеж. Медитацията, воденето на дневник и други рефлексивни практики ще бъдат особено полезни.

 • Ретрограден Сатурн, Нептун, Плутон, Възел и Хирон: Ретроградното движение на тези планети насърчава дълбоко размисъл и изцеление. Влиянието на Сатурн във вашия 1-ви дом на себе си предполага необходимостта да преоцените личните си граници и самодисциплината. Нептун и Плутон, ретроградни във вашия 12-ти дом, подчертават важността да се справите със подсъзнателни страхове и нерешени проблеми. Ретроградното движение на Хирон във вашия 2-ри дом на ценности и финанси насърчава изцелението и растежа в области, свързани със самочувствието и финансовата стабилност.

РЕКЛАМА

Неочаквани събития и съвети

 • Неочаквани събития: С няколко планети в ретроградно движение, очаквайте някои смущения и забавяния. Прегърнете ги като възможности да забавите темпото, да помислите и да направите необходимите корекции. Гъвкавостта и търпението ще бъдат от съществено значение за навигиране в енергиите на месеца.

 • Съвети и предложения:

  • Фокусирайте се върху взаимоотношенията: Използвайте Венера във вашия 7-ми дом, за да подобрите връзките си. Обръщайте внимание на детайлите и се стремете към взаимно разбирателство и сътрудничество.

  • Ясна комуникация: С ретрограден Меркурий, практикувайте ясна и състрадателна комуникация. Внимавайте за недоразумения и се опитайте да изясните намеренията си.

  • Здраве и рутина: Използвайте Новолунието в Лъв, за да установите по-здравословни ежедневни навици и да си поставите нови професионални цели. Съсредоточете се върху създаването на балансирана рутина, която поддържа цялостното ви благополучие.

  • Духовен растеж: Прегърнете пълнолунието във Водолей, за да се свържете с вътрешното си аз и да се съсредоточите върху духовния растеж. Рефлексивните практики като медитация и водене на дневник ще бъдат особено полезни.

  • Финансово отражение: Дайте приоритет на прегледа и усъвършенстването на вашите финансови планове, особено с влиянието на Хирон във вашия 2-ри дом. Съсредоточете се върху изцелението на всички проблеми, свързани със самочувствието и финансовата стабилност.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели