Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, докато Меркурий навлиза в Лъв, вашият шести дом на работа и здраве става във фокуса на вниманието. Вашата комуникация на работното място ще бъде особено ефективна, което го прави идеалното време да организирате задачите си, да обсъждате проекти с колеги или да прилагате нови здравословни процедури. Използвайте тази енергия, за да внесете яснота и ред в ежедневието си, като подобрите производителността и благополучието си.

Във вторник Луната се придвижва в Близнаци, активирайки вашия четвърти дом на дома и семейството. Може да почувствате силно привличане към домашната си среда, търсейки комфорт и връзка с близките си. Това е чудесен ден да се заемете с проекти, свързани с дома, да прекарате качествено време със семейството си или просто да се насладите на уюта на вашия дом. Комуникацията във вашето домакинство ще бъде динамична и оживена.

РЕКЛАМА

До сряда Венера формира тригон със Сатурн, влияейки положително на вашия пети дом на творчество и романтика. Този аспект носи хармонично съчетание от стабилност и страст във вашите творчески начинания и любовен живот. Това е идеалното време да се ангажирате с творчески проект, да подхранвате романтична връзка или да се занимавате с дейности, които ви носят радост и удовлетворение. Усилията, които полагате в тези области, ще бъдат възнаграждаващи и дълготрайни.

Четвъртък носи Луната в Рак, като допълнително подчертава вашия пети дом. Ще почувствате засилена емоционална връзка с творческите си занимания и романтичните отношения. Това е идеалният ден да се отдадете на дейности, които хранят душата ви, било то артистично изразяване, прекарване на време с деца или наслада на романтични моменти. Прегърнете подхранващата енергия, за да задълбочите емоционалните си връзки и да изразите своята креативност.

РЕКЛАМА

В петък Марс формира секстил със Сатурн, въздействайки върху вашия седми дом на партньорствата. Това подравняване насърчава дисциплиниран и структуриран подход към вашите взаимоотношения. Това е чудесен ден да работите върху изграждането на по-силни връзки с партньора си, разрешаването на конфликти или съвместното правене на дългосрочни планове. Вашите усилия ще доведат до по-стабилни и сигурни отношения.

Новолунието в Рак в събота продължава да подчертава вашия пети дом, отбелязвайки мощно време за ново начало във вашия творчески и романтичен живот. Поставете намерения, свързани с вашите артистични проекти, хобита или любовен живот. Помислете какъв нов опит или цели искате да преследвате в тези области. Това е чудесна възможност да започнете отначало и да култивирате радост и страст в живота си.

И накрая, в неделя Луната навлиза в Лъв, измествайки фокуса обратно към вашия шести дом. Уикендът завършва с фокус върху ежедневието и здравето ви. Използвайте тази енергия, за да планирате следващата седмица, да си поставите цели за уелнес или да организирате работното си пространство. Това е чудесен ден за установяване на рутини, които повишават вашата производителност и благополучие, като ви гарантират силен старт на седмицата.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org