Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, тази седмица ви призовава да излезете от своята черупка и да се свържете с другите по смислен начин. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия трети дом на комуникацията и близките контакти, което може да доведе до неочаквани разговори и нови запознанства. Бъдете отворени към нови идеи и гледни точки, които могат да разширят мирогледа ви.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия десети дом на кариерата и обществения имидж. Това е чудесно време да се съсредоточите върху професионалните си цели и да направите впечатление на колегите и началниците си. Може да се почувствате по-амбициозни и мотивирани от обикновено, затова се възползвайте от тази енергия, за да постигнете напредък в кариерата си.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да преосмислите ценностите си и да се съсредоточите върху финансовото си благополучие. Вашият втори дом на финансите и материалните притежания е активиран, така че може да откриете нови начини да увеличите доходите си или да спестите пари. Това е чудесно време да направите бюджет и да се погрижите за финансовото си бъдеще.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия единадесети дом на приятелствата и социалните групи. Това е време да се свържете с приятелите си, да разширите социалния си кръг и да се включите в групови дейности. Може да откриете нови хора, които споделят вашите интереси и страсти, и да създадете нови приятелства.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашето духовно израстване и вътрешното ви търсене. Вашият дванадесети дом на подсъзнанието и духовността е активиран, така че може да се почувствате привлечени от медитация, йога или други духовни практики. Това е чудесно време да се свържете с вътрешната си мъдрост и да намерите мир и спокойствие.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия единадесети дом на приятелствата и социалните групи. Това е време за размисъл върху вашите приятелства и за освобождаване от всякакви токсични взаимоотношения. Може да се почувствате вдъхновени да създадете нови приятелства или да задълбочите съществуващите си връзки.