Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във вашия знак в понеделник ще събуди 1-вия ви дом на себеизразяването, личността и новите начинания. Това е време за ново начало, за изява на индивидуалността ви и за поставяне на лични цели. Бъдете смели, изразявайте себе си свободно и следвайте интуицията си.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 2-ия ви дом на финансите, ценностите и самочувствието, както и на 5-ия ви дом на романтиката, творчеството и удоволствията. Това е подходящ момент да преразгледате финансовите си цели, да инвестирате разумно и да се насладите на романтични моменти и творчески занимания. Съсредоточете се върху стабилността и удоволствието в живота си.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 3-и дом на комуникацията, ученето и близките връзки. Това е време за общуване с братя и сестри, съседи и колеги, за нови знания и за разширяване на социалния ви кръг. Бъдете отворени за нови идеи и гледни точки.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 2-ия ви дом на финансите и 4-ия ви дом на дома, семейството и емоционалната сигурност. Това е период, в който може да изпитате повече хармония и уют у дома. Отдайте се на романтика, създайте приятна атмосфера и се насладете на времето, прекарано със семейството.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 9-ия ви дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите. Може да се сблъскате с някои предизвикателства в пътуванията си или да преосмислите своите убеждения и философия. Бъдете отворени за нови перспективи и се доверете на процеса на учене.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 2-ия ви дом на финансите и 3-ия ви дом на комуникацията. Това е момент на вдъхновение и неочаквани възможности. Бъдете отворени за нови идеи и начини за печелене на пари. Не се страхувайте да експериментирате и да излезете от зоната си на комфорт.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели