Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Рак за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Здравейте, скъпи Рачета. Ноември ви подтиква да прегърнете празничния дух, като същевременно останете верни на себе си. Това означава да спазвате граници, дори ако това е предизвикателство за семейството или приятелите.

През октомври интензитетът на сезона на Скорпиона и бурното пълнолуние може да са създали конфликти в приятелските ви отношения. Важно е да признаете, че понякога разногласията не се дължат само на външни влияния като Луната. На 4 ноември Сатурн прогресира напред, сигнализирайки за края на ретроградния си период. Тази смяна ви подтиква да се замислите за промените в социалните ви кръгове през последните пет месеца. С израстването ви приятелствата се развиват, което е естествено. Критичното решение, пред което сте изправени, е дали да поправите обтегнатите отношения, или да ги оставите да продължат по своя път.

РЕКЛАМА

Раци, връзката ви със семейството и приятелите е дълбока. Но Вселената предлага насоки. На 8 ноември Венера се премества във Везни, като засяга вашия четвърти дом на домовете и семейството. Решенията ще се появят сами, а вашата роля е да останете верни на чувствата си. Макар че прекратяването на взаимоотношенията може да бъде обезсърчително, яснотата се появява, след като Меркурий навлезе в Стрелец и в 6-ия ви дом на здравето на 9 ноември.

Настроението се променя около 13 ноември с новолунието в Скорпион. Този период призовава към самовнушение. Може би това е подходящият момент за козметична процедура или просто за експериментиране с външния ви вид. Тази грижа за себе си е особено важна, като се има предвид потенциалния стрес от предстоящия празничен сезон.

Сезонът на Стрелците започва на 22 ноември, което ви подтиква да дадете приоритет на благосъстоянието си по време на празниците. Като се има предвид натовареният график, има вероятност да се почувствате изтощени до края на месеца. За щастие звездите ви дават повод да се съсредоточите върху себе си. Когато Марс навлезе в Стрелец на 24 ноември, последван от пълнолуние в Близнаци на 27 ноември, атмосферата става оживена. Докато се занимавате с различни дейности, не забравяйте да балансирате между ангажиментите и личните нужди. Ако някога се наложи, винаги можете да се опрете на астрологията за поводи да направите крачка назад и да се възстановите. Пожелавам ви прекрасен месец и да се видим пак през месец декември.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели